Naslovnica / NOVICE / Plavanje za dober namen

Plavanje za dober namen

plavam da pomagam 1V Termah Snovik so, v sodelovanju z Leo klubom Kamnik, tudi letos pripravili dobrodelno plavanje pod naslovom »Plavam, da pomagam«.

Podobno kot že aprila lani, je bilo tudi današnje plavanje v Termah Snovik obarvano dobrodelno, saj bo petina izkupička današnje prodaje vstopnic v termalni bazen namenjena v dobrodelne namene oz. družini iz okolice Kamnika, ki se je znašla v socialni stiski.

Da je bilo današnje dobrodelno dogajanjev Termah Snovik še bolj zanimivo in privlačno,  je s svojim obiskom poskrbel tudi eden izmed najboljših nekdanjih slovenskih plavalcev Emil Tahirovič, ki je v pogovoru z Manco Smolnikar obiskovalcem term, ki so z zanimanjem prisostvovali pogovoru, zaupal in razkril marsikatero zanimivost iz svoje športne kariere ter tudi to, kaj počne zdaj, ko se s tekmovalnim plavanjem ne ukvarja več, dasiravno je njegova nadaljnja kariera še vedno tesno povezano z vodo.

plavam da pomagam 4

Manca Smolnikar in Emil Tahirovič.

Sredstva, ki so jih, ob pomoči vseh današnjih obiskovalcev, v sodelovanju zbrale Terme Snovik in Leo klub Kamnik, pa bodo vsaj nekoliko olajšale stisko in življenje pomoči potrebne družine iz okolice Kamnika.