Naslovnica / NOVICE / Pletenine Špenko, Lady M in Boutique Mifor z združenimi močmi do modne revije in oživljenega prazničnega mesta

Pletenine Špenko, Lady M in Boutique Mifor z združenimi močmi do modne revije in oživljenega prazničnega mesta

Predstavljamo prve tri izmed kamniških trgovin, ki so se, s podaljšanim delovnim časom ob decemberskih petkih, odločile v pripomoči k oživljanju mestnega središča Kamnika ter še lepšemu prazničnemu vzdušju v mestu, pri čemer so trgovine z oblačili: Pletenine Špenko, Lady M in Boutique MIFOR naredile še korak dlje in pripravile modno revijo, ki si jo bomo lahko danes ob 17. uri ogledali v Pravljični hiši pod Malim gradom.

 

Pletenine Špenko

Pletenine Špenko so družinsko podjetje, ki izdeluje ženske in moške pletenine.

Pletenine Špenko na slovenskem trgu uspešno poslujejo že od leta 1973. Podjetje se je postopno širilo, zdaj pa je v podjetju že 20 zaposlenih.

Ob obletnicah poslovanja v Pleteninah Špenko pripravijo samostojne modne revije , ki vedno požanjejo veliko navdušenje, saj njihove kolekcije odlikuje barvna pestrost in raznolikost modelov.

 

Sledijo modnim smernicam, saj obiskujejo tekstilne sejme kot sta PITTI FILATTI in ITMA, udeležujejo pa se tudi raznih razstav in sejmov.

Leta 2002 so v Pleteninah Špenko, kot znak kvalitete in sledenja modnim smernicam pridobili znak SQ, na razstavi obrti in podjetništva, pa so Pletenine Špenko leta 2003 dobile ZLATO PLAKETO, leta 2005 pa skupaj s tekstilno sekcijo tudi ZLATO PRIZNANJE.

V Pleteninah Špenko pa so še posebej ponosni na Priznanje za najinovativnejši izdelek, ki jim ga je v letu 2011 podelil razvojni zavod IRCUO.

Trgovina Pletenine Špenko v Kamniku, pri avtobusni postaji, posluje že od leta 1988.

Delovni čas
Ponedeljek – petek: od 9. do 19. ure
Sobota: od 8. do 13. ure

Lady M

Lady M je trgovina z oblačili za ženske v starem mestnem jedru Kamnika, na Glavnem trgu 26, poleg pošte. Kupcem je odprla  svoja vrata v Aprilu letošnjega leta. V trgovini je možno kupiti ženska oblačila za vse generacije in vse priložnosti, kakor tudi modne torbice in modne dodatke .  Vsak kos oblačila v isti velikosti je različne barve oziroma kroja. Po dostopnih cenah lahko Izbirate med oblačili italijanske in domače slovenske proizvodnje. V ponudbi so oblačila velikosti od XS do 4XL. Ženske, ki želijo biti oblečene drugače od ostalih  bodo v trgovini vedno našle nekaj primernega zase in za svojo dušo. V trgovini vas bo pričakala prijazna lastnica podjetja in vam svetovala pri nakupu , kajti v naši trgovini so kupci kralji/ce.

Delovni čas
Ponedeljek – petek: od 8.30 do 13. ure ter od 16. do 19. ure
Sobota: 9. do 13. ure

Boutique MIFOR

Na Glavnem trgu 20, v samem mestnem središču Kamnika, že 26. leto svoje zveste kupce oblači Boutique MIFOR. Poleg moških in ženskih modnih oblačil, ponujajo tudi pester izbor zimskih modnih dodatkov, od kap, šalov, rokavic do toplih nogavic, pasov in nakita. Ponujajo tudi kvalitetno moško, žensko in otroško spodnje perilo ter pižame. V tem prednovoletnem času pa imajo še posebej veliko ponudbo rdečega  perila za odrasle in otroke.

Na njihovih policah se najde tudi privlačen darilni program, uporabniki kakovostnih naravnih mil pa lahko izbirajo med več kot 70 različnimi vonji znane blagovne znamke Nesti Dante iz Firenc.

Slogan Boutiqa MIFOR je: »Od daril do oblačil!«

Delovni čas
ponedeljek – petek: od 9. do 19. ure
sobota: 9. do 12. ure