Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Podprimo kamniške gostince

Podprimo kamniške gostince

V letošnji izbor za naziv najboljše slovenske restavracije – The Slovenia Restaurant Avards 2018, so se uvrstile tudi štiri restavracije s Kamniškega, in sicer gostišče Pri planinskem orlu iz Stahovice, gostišče Repnik iz Vrhpolj, gostišče Čubr s Križa in kitajska restavracija Hong Kong 2 iz Most pri Komendi.

Sredi februarja se je pričelo javno glasovanje za The Slovenia Restaurant Awards 2018 by Diners International oz. nacionalni izbor najboljših slovenskih restavracij.

Izbor poteka na več ravneh, možnost glasovanja pa je dana tudi javnosti, katerih glasovi bodo prispevali četrtino ocene.

Kamniško gostinsko ponudbo, znotraj težke konkurence v regiji Ljubljane z okolico, v izboru zastopajo gostilna Pri planinskem orlu, gostilna Repnik in gostilna Čubr ter kitajska restavracija Hong Kong 2, ki s svojo ponudbo že vrsto let predstavljajo vrh kamniške kulinarične ponudbe, njihov trud pa s svojimi  lahko podpremo tudi sami, in sicer z oddajo glasov na povezavi: https://slo-inyourpocket.polldaddy.com/s/tsra-2018-ljubljana-central-slovenia

Glede na to, da lahko svoj glas namenite petim restavracijam, pa odločitev, da podpremo kar vse kamniške restavracije in gostince, ki so se uvrstili v izbor, ne bi smela biti preveč težka.