Naslovnica / NOVICE / Pohvalno: Na Perovem so ponovno postavili informativno tablo

Pohvalno: Na Perovem so ponovno postavili informativno tablo

Po objavi našega včerajšnjega prispevka, v katerem smo opozorili na nevarne konzole v parku pri Titanovi brvi, so se pristojni odzvali zelo hitro in v nosilne konzole že danes ponovno namestili informativno tablo.

Včeraj smo na portalu Kamnik.info, v prispevku Nevarnost ob otroškem igrišču na Perovem, opozorili na nevarnost, ki so jo predstavljale nezaščitene kovinske konzole ob rekreacijski poti v neposredni bližini otroškega igrišča pri Titanovi brvi, že danes pa lahko z velikim veseljem sporočimo, da je zadeva urejena.

Bralec Boštjan nam je namreč poslal fotografijo s katere je razvidno, da je v konzolah ponovno nameščena informativna tabla, ki vabi na sprehod po Zeleni osi regije.

tabla perovo1

Veseli nas, da so pristojni naše dobronamerno opozorilo obravnavali z vso resnostjo ter nemudoma poskrbeli za odpravo nevarnosti in ponovno namestitev informativne table. Za hitro in učinkovito ukrepanje si nedvomno zaslužijo pohvalo, nenazadnje tudi zaradi tega, ker so s svojim bliskovitim ukrepanjem pokazali in dokazali, da je mogoče kako manjšo kamniško težavo oz. težavico, moč rešiti tudi zelo hitro.