Naslovnica / ŠPORT / Poletne aktivnosti v poletni šoli Trisport

Poletne aktivnosti v poletni šoli Trisport

Če ste slučajno po Kamniku videli razigrano skupino otrok v rdečih majčkah, nam ne zamerite – pod vplivom naših zabavnih aktivnosti ter že rahlo utrujeni smo, verjetno, hiteli na kosilo.

Že 10. leto v Kamniku poteka Poletna šola triatlona Trisport, v okviru katere prehodimo in prekolesarimo Kamnik podolgem in počez. Letos smo se kljub posebnim okoliščinam zabavali že dva tedna – naše aktivnosti se izvajajo na prostem!

Poletna šola pa ni namenjena zgolj triatloncem, temveč vsem otrokom starosti od 6-12 let, ki si ne želijo dolgočasiti doma. Zdrav duh v zdravem telesu velja prav za vse, s tem v mislih pa je ustvarjen tudi naš program, ki poleg plavanja, kolesarjenja in teka vključuje tudi lokostrelstvo, plezanje, vožnjo po »divji reki« s tubami, obisk pasje šole in zabavne igre na prostem in v vodi. Vsak dan imamo poleg programa tudi jutranje in popoldansko varstvo, takrat so na vrsti družabne igre, igre z žogo, knjige, pobarvanka Trišportko in še kaj, zaspanci pa se lahko še malo zavijejo v odejo in se počasi pripravijo na nov aktiven dan.

 

Mi se imamo super fino, edino starši se pritožujejo, ker ne morejo biti z nami in pa ker otroci zaspijo že kakšno uro ali dve prej kot običajno!

Kako fino nam je, lahko preverite v spodnji galeriji ali pa nam pomahate, ko nas prehitevate na poti v službo.

Miro