Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Dva ropa trgovin, več nesreč s pobegom in samozdravitelji s prepovedanimi “zdravilnimi zelišči”

Policijska kronika: Dva ropa trgovin, več nesreč s pobegom in samozdravitelji s prepovedanimi “zdravilnimi zelišči”

Navkljub razglašeni epidemiji so imeli kamniški policisti tudi minuli teden nemalo dela, saj so obravnavali kar dva ropa trgovin, več prometnih nesreč s pobegom, v postopku pa so imeli tudi več oseb, ki so se na javnih “samozdravili” s prepovedanimi “zdravilnimi zelišči”.

Kronika PP Kamnik (od 9. do 15. 3. 2020)

ZASEG VOZILA NA LJUBLJANSKI
9. 3. 2020 – Policisti so imeli na Ljubljanski cesti v Kamniku v postopku voznika, ki je vozil osebni avtomobil, čeprav mu je bil izrečen ukrep začasnega odvzema vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo vozilo začasno zaseženo, zoper voznika pa sledi še postopek na Okrajnem sodišču v Kamniku.

PROMETNA NESREČA NA MEDVEDOVI
9. 3. 2020 – Na Medvedovi ulici v Kamniku je prišlo do prometne nesreče med voznikom osebnega avtomobila in peško, ki je bila v nesreči lažje poškodovana. Vozniku je bila za povzročitev nesreče izrečena denarna globa.

PROMETNA NESREČA NA KRIŽU
10. 3. 2020 – Na Križu je prišlo do prometne nesreče v kateri sta bila lažje poškodovana oba voznika. Povzročitelju je bila izrečena denarna globa.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
10. 3. 2020 – V Kamniku je prišlo do prometne nesreče s pobegom, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom poškodoval živo mejo in stebričke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

SPOR MED SOSEDOMA
10. 3. 2020 – V okolici Kamnika je prišlo do spora med sosedoma. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila in nato izvedejo ukrep po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
10. 3. 2020 – Na Kamniški obvoznici je prišlo do prometne nesreče s pobegom, kjer je neznani voznik s tovornim vozilom, zaradi nepravilnega prehitevanja oplazil vozilo udeleženca in s kraja odpeljal ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

VOZIL JE POD VPLIVOM ALKOHOLA
10. 3. 2020 – Na regionalni cesti Kamnik – Ločica je bila ustavljen voznik, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.86 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

PROMETNA NESREČA
11. 3. 2020 – Policisti so na Groharjevi ulici v Kamniku obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Ker so vsi udeleženci izpolnjevali pogoje za udeležbo v cestnem prometu, so policisti izdali zgolj obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

ZASEG NEZNANE SNOVI
11. 3. 2020 – Policista sta imela v Kamniku v postopku občana, ki mu je bila pri postopku  zasežena neznana zelena posušena snov rastlinskega izvora, za katero obstaja utemeljen sum, da gre prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

ZASEG NEZNANE SNOVI
12. 3. 2020 – Policista sta imela v Kamniku v postopku dva občana, katerima je bila pri postopku  zasežena neznana zelena posušena snov rastlinskega izvora, za katero obstaja utemeljen sum, da gre prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

TRČILA STA Z OGLEDALI
12. 3. 2020 – Na regionalni cesti Kamnik – Ločica je prišlo do trčenja z ogledali med tovornima voziloma. Nastala je materialna škoda.

ROP TRGOVINE V KAMNIKU I
12. 3. 2020 – Neznani storilec je vstopil v prodajalno v Kamniku, kjer je z nožem zagrozil prodajalki in odtujil nekaj deset evrov gotovine. S kraja dogodka je storilec pobegnil peš. Pri dejanju ni bil nihče poškodovan. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in iskanjem storilca.

NEDOSTOJNO VEDENJE
12. 3. 2020 – V Kamniku se je pijani moški peš zaletaval v parkirana vozila in v stene hiš. Pri tem je pri eni od hiš razbil steklo mize. Zoper kršitelja sledi globa po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

TRČIL JE V ZAPORNICO
13. 3. 2020 – V Kamniku na Kranjski cesti je na prehodu čez železniško progo neznani voznik trčil v zapornico in jo zlomil. Neznani voznik je s kraja nesreče odpeljal. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

ROP V TRGOVINE V KAMNIKU II
13. 3. 2020 – Neznani storilec je vstopil v prodajalno v Kamniku, kjer je z nožem zagrozil prodajalki in odtujil nekaj gotovine. S kraja dogodka je storilec pobegnil peš. Pri dejanju ni bil nihče poškodovan. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in iskanjem storilca.

ZASEG NEZNANE SNOVI VEČ OBČANOM
13. 3. 2020 – Policista sta imela v Kamniku v postopku občane, katerim je bila pri postopku zasežena neznana zelena posušena snov rastlinskega izvora, za katero obstaja utemeljen sum, da gre prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelje, uveden postopek o prekršku

POŽAR NA VOZILU
13. 3. 2020 – Na Livarski ulici je prišlo do požara na osebnem avtomobilu. Policisti so na kraju zbrali prva obvestila. Opravljen je bil ogled vozila. O vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

SPOR MED SOSEDOMA
15. 3. 2020 – V Kamniku je prišlo do spora med sosedoma zaradi zračenja skupnih prostorov večstanovanjskega objekta. Policisti bodo kršitelju izrekli globo po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Shrani nastavitve