Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Mati in sin sta se sprla zaradi seksualne igrače

Policijska kronika: Mati in sin sta se sprla zaradi seksualne igrače

Policisti se pri svojem delu soočajo z različnimi situacijami, pri katerih morda tudi zardevajo, saj do hudih družinskih sporov prihaja tudi zaradi seksualnih igrač.

Kronika PP Kamnik (od 22. do 28. 7. 2019)

PROMETNA NESREČA NA LJUBLJANSKI CESTI
22.07.2019 – Na Ljubljanski cesti se je zgodila prometna nesreča, do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika z vozilom povzročitelja, v kateri sta udeleženca zadobila lahke telesne poškodbe. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

INTERVENCIJA ZARADI GLASNE GLASBE
22.07.2019 – Na območju Domžal so policisti posredovali zaradi kršenja javnega reda in miru. Kršitelj je namreč javni red in mir kršil s tem, da je predvajal glasno glasbo in motil nočni mir in počitek. Kršitelju bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

PROMETNA NESREČA V KAMNIKU
23.07.2019 – V Kamniku se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo v kateri sta oba   udeleženca izpolnjevala pogoje za vožnjo v cestnem prometu in sta se sama dogovorila o nastali manjši materialni škodi. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče

DRUŽINSKI SPOR ZARADI SEKSUALNE IGRAČE V KOMENDI
24.07.2019 –  V Komendi so policisti morali posredovati pri družinskem sporu, saj sta se, kot navajajo kamniški policisti, zaradi seksualne igrače sprla mati in sin. Obema kršiteljema je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru, policisti pa tem, za kakšno in čigavo igračo je šlo ter kdo se je z njo igral, žal, ne poročajo.

POŠKODBA VOZILA
25.07.2019 – Na policijsko postajo se je zglasil občan in prijavil kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari, saj mu je neznani storilec ponoči z barvnim sprejem poškodoval prednja leva vrata parkiranega vozila. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na  pristojno tožilstvo.

SPOR SOSEDOV V KAMNIKU
25.07.2019 – V Kamniku so policisti posredovali pri sporu med sosedoma, kjer je en sosed verbalno žalil in vpil na drugega soseda. Kršitelju bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

TATVINA DENARNICE
25.07.2019 – Neznani storilec je na Klancu pri Komendi izkoristil nepazljivost občanke, ki je med delom na vrtu pred hišo le-to pustila odklenjeno. Njeno neprevidnost je izkoristil neznanec, ki je iz hiše ukradel denarnico z vsebino. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POZABILA DENAR V REŽI BANKOMATA
25.07.2019 – Občanka se je zglasila na policijsko postajo in povedala, da je 25.7.19 opravila dvig denarja na bankomatu Delavske hranilnice na naslovu Ljubljanska cesta 82 v Domžalah, katerega pa je pozabila vzeti. Občan-ko kateri je našel denar naprošamo, da ga prinese na policijsko postajo. Sledi odstop kazenske ovadbe na pristojno policijsko postajo.

TATVINA V MERCATOR CENTRU
26.07.2019 – V Mercator centru na Kovinarski cesti v Kamniku sta dva neznana storilca, v več zaporednih dneh, izvršila tatvino treh sup-ov v skupni vrednosti 1199,97 evrov. Policisti zbirajo obvestila o dejanju in bodo zoper storilca podali kazensko ovadbo.

TATVINA REGISTRSKIH TABLIC
26.07.2019 – Neznanec je v Žejah izvršil tatvino obeh registrskih tablic na vozilu. Sledi odstop kaznivega dejanja na pristojno policijsko postajo.

POSKUS VLOMA V VOZILO
27.06.2019 – Policisti so bili obveščeni o poskusu vloma v osebni avtomobil, ki je bil preko dneva parkiran na parkirišču v naselju Stahovica. Opravljen je bil ogled kraja dejanja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.