Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Nenadna smrt, novoletni spor in tatvina mesnih izdelkov iz sušilnice

Policijska kronika: Nenadna smrt, novoletni spor in tatvina mesnih izdelkov iz sušilnice

Kamniški policisti so imeli med prazniki kar precej dela, saj so obravnavali vrsto tatvin, mirili preglasne žurerje in prepirljivce ter opravili še vrsto drugih posredovanj.

Kronika PP Kamnik (od 30. 12. 2019 do 5. 1. 2020)

POSKUS VLOMA V VOZILO
30. 12. 2019 – Policisti so v Kamniku obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

TATVINA DENARNICE
30. 12. 2019 – Neznani  storilec  je  v  trgovskem centru Qlandija izkoristil nepazljivost oškodovanke in izvršil tatvino denarnice iz katere je odtujil večjo vsoto denarja, denarnico  pa odvrgel. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

ZLORABA OSEBNIH PODATKOV
31. 12. 2019 – Oškodovanec se je zglasil na policijsko postajo in prijavil kaznivo dejanje zlorabe osebnih  podatkov.  Policistka je ugotovila, da je neznani storilec pri  podjetju  Telemach  preko  spleta  v imenu oškodovanca naročil mobilni telefon  znamke  I Phone 11 in pri tem zlorabil osebne podatke z namenom, da bi  si  pridobil  premoženjsko  korist. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

GLASNA GLASBA
31. 12. 2019 – Policisti so v Kamniku zaradi glasne glasbe obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru. Kršitelju  bo izdan plačilni nalog.

NENADNA SMRT
01.01.2020 – Policisti so v občini Kamnik obravnavali nenadno smrt mlajšega moškega. Dogodek se še vedno preiskuje, zaenkrat pa je tuja krivda izključena. O ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

NOVOLETNI SPOR V VOLČJEM POTOKU
01.01.2020 – Policisti  so posredovali  v Volčjem potoku, kjer sta se sprla partnerja.  Kršitelju  je  bil  na  kraju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

TATVINA MESNIH IZDELKOV
02.01.2020 – Neznani  storilec  je  v  Rudniku  pri  Radomljah  izvršil  tatvino mesnih izdelkov  iz  sušilnice.  Sledi  zbiranje  obvestil  in  kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA ZVOČNIKOV V KAMNIKU
03.01.2020 – Neznani  storilec  je  v Kamniku izvršila tatvino zvočnikov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POSKUS VLOMA V UPRAVO JATA EMONA
04.01.2020 – Policisti so obravnavali poskus vloma upravo podjetja Jata Emona. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

TATVINA TABLIC
05.01.2020 – Neznani  storilec  je  v Kamniku izvršil tatvino registrskih tablic. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POŠKODOVANJE OSEBNEGA AVTMOBILA
05.01.2020 – Neznani storilec je v Mostah pri Komendi poškodoval osebni avtomobil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.