Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Nesramni občan je policistom pokazal lulčka

Policijska kronika: Nesramni občan je policistom pokazal lulčka

Vse kaže, da se na Kamniškem krepi »nudistično gibanje« , saj so policisti tudi v tem tednu zabeležili kazanje lulčka, ki jim ga je, ob spremljavi žaljivk, kazal nedostojni občan. 

Kronika PP Kamnik (od 31. 5. do 6. 6. 2021)

SRNA JE POBEGNILA S KRAJA NESREČE
31.5.2021 – V jutranjih urah je voznik z osebnim vozilom v Podgorju povozil srno, ki je s kraja, ne da bi lastniku vozila pustila svoje podatke, pobegnila v bližnji gozd. Ker je voznik izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu, so mu policisti izdali zgolj obvestilo o odstopu od ogleda, s pobeglo povzročiteljico nesreče, pa se bodo bržkone »pogovorili« lokalni lovci.

POSKUS VLOMA V VOZILO V STAHOVICI
31.5.2021 – Neznanec je na parkirišču v Stahovici  z orodjem na vzvod poskušal vlomiti v osebni avtomobil, vendar je najbrž preslabo zajtrkoval, saj so se njegove nečedne namere izjalovile in je od dejanja odstopil, je pa vseeno lastniku vozila povzročil škodo. Policisti bodo poskušali nepridiprava, ki bržčas ni ravno najbolj pri močeh, izslediti in ga predati roki pravice v »navijanje ušes«.

RAZBITO STEKLO NA VOZILU
1.6.2021 – Neznani storilec je preko dneva z neznanim predmetom razbil steklo na prednjih levih vratih osebnega avtomobila, s čemer je povzročil materialno škodo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

OPOZORJENA ŽURERKA
2.6.2021 – Policisti so v enem izmed stanovanj v Kamniku obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru, in sicer zaradi predvajanja (pre)glasne glasbe. Kršiteljici je bilo na kraju izrečeno opozorilo po zakonu o javnem redu in miru.

POLICISTOM JE KAZAL LULČKA
3.6.2021 – Policisti so v četrtek v večernem času obravnavali moškega, ki je bil žaljiv do policistov, saj je nanje vpil, jih žalil z neprimernimi besedami, za nameček pa jim je na koncu pokazal še spolni ud. Ker »lulčkokazalec« ni upošteval ukazov policistov, so ga pridržali do iztreznitve, proti njemu pa uvedli prekrškovni postopek. Podatka o tem, če gre morda za istega “nudista”, ki je prejšnji teden svoj »špargelj« kazal prodajalki na obvoznici, nimamo.

INTERVENCIJA V PODGORJU
3.6.2021 – Policisti so posredovali v Podgorju, kjer se je sosed do sosede nedostojno vedel in jo žalil z neprimernimi besedami, zaradi česar se je počutila ustrahovano. Kaj hudega ji je nesramni sosed rekel, policisti sicer ne poročajo, so se pa bržkone sušile rože. Policisti bodo zbrali še obvestil, nato pa bodo »govorno vajo« nesramnega soseda nagradili s plačilnim nalogom.

TATVINA GUM IZPRED PODJETJA
4.6.2021 – V Naselju Potok pri Komendi so neznanci izpred podjetja odtujili  pnevmatike različnih dimenzij in tako lastnika oškodovali za nekaj tisoč evrov. Sledi zbiranje obvestil in pa kazenska ovadba na  okrožno državno tožilstvo.

KOLESAR V RDEČO LUČ
4.6.2021 – V križišču Ljubljanske ceste in pošto Duplica je prišlo do prometne nesreče med voznico osebnega vozila in kolesarjem, ki je zapeljal v rdečo luč. Kolesar je med trčenjem padel po vozišču in se lahko telesno poškodoval, zaradi zakona v cestnem prometu, pa mu je bila izrečena globa.

INTERVENCIJA V KOMENDI
5.6.2021 – Policisti so posredovali v Komendi, kjer se je sosed do soseda neprimerno vedel, ga žalil z neprimernimi žaljivimi besedami in celo fizično napadel. Nasilnega in žaljivega soseda bodo policisti poskušali pomiriti s plačilnim nalogom.

BREZ IZPITA, BREZ REGISTRACIJE IN PIJAN
6.6.2021 – Policisti so imeli v postopku voznika, ki je vozil neregistrirano vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, na vozilu pa je imel nameščene različne registrske tablice. Vseeno pa voznik vendarle ni bil čisto brez vsega, saj je imel v krvi preveliko količino alkohola. Policisti so vozilo zasegli in odpeljali v hrambo, voznik pa bo na sodišču, kamor so ga v obravnavali policisti, bržkone dobil več točk, kot slovenska predstavnica na Evroviziji.