Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Neznana žival, pretep v službi in spletno ožemanje

Policijska kronika: Neznana žival, pretep v službi in spletno ožemanje

Policisti so pomirili delavca, ki je za vrat zagrabil svojega sodelavca, v Stranjah je bila povožena neznana žival, do gradbenega dovoljenja je očitno moč priti tudi s ponarejenim podpisom, vinjeni voznik, ki so ga policisti ujeli v Spodnjih Stranjah, pa utegne postati pešec.

Kronika PP Kamnik (od 8. do 13. 5. 2023)

V SLUŽBI GA JE ZAGRABIL ZA VRAT
8.5.2023 – V podjetju na Gorenjskem, policisti niso navedli katerem, je prišlo do fizičnega in verbalnega spopada med sodelavcema na delovnem mestu. Policisti so ugotovili, da je do spora prišlo zaradi nejasnih navodil vodje izmene, zaradi česar je kršitelj prijavitelja zagrabil za vrat in ga odrinil v zložene škatle. Obenem mu je grozil tudi z neprimernimi besedami, ob kakršnih poka kamen in rjavi železo ter katerih zven in vsebina je prepuščena bralski domišljiji. Oškodovanec je v „sindikalnem obračunu“ utrpel telesne poškodbe, kamniški policisti pa bodo kaznivo dejanje odstopili pristojni policijski postaji.

NAJDENI TELEFON IN POŠTENA OBČANKA
8.5.2023 – Pri kamniških policistih se je zglasila občanka ter policistom izročila mobilni telefon znamke Apple bele barve v silikonskem ovitku, ki ga je našla na Veliki Planini. Policisti so o najdbi napisali zapisnik, občan oz. občanka, ki je telefon izgubil/a, pa ga lahko pride iskat na PP Kamnik.

SPLETNO “OŽEMANJE”
9.5.2023 – Neznani storilec je na medmrežju, z namenom, da bi si pridobil protipravno premoženjsko korist, lažno oglaševal prodajo izdelka, s čemer je zapeljal oškodovanca, ki je na škodo podjetja na bančni račun v tujini nakazal skupno 4466 eur. Oškodovanec je denar je nakazal za nakup pralnega praška ARIEL, ki pa mu pa neznani storilec, ki je oškodovanca nedvomno pošteno ožel, ni dostavil. Policisti bodo spletnega tolovaja, poskušali izslediti in kazensko ovaditi ter predati v „mencanje“ roki pravice.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA
9.5.2023 – Policisti so imeli v Kamniku v postopku voznika, ki je vozil vozilo pod vplivom alkohola, zaradi česar mu je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Koliko je cestni mornar napihal policisti niso sporočili, bo pa predan v „treznenje“ na Okrajnem sodišču v Kamniku.

NEZNANA ŽIVAL NA CESTI
9.5.2023 – V naselju Spodnje Stranje je voznica osebnega vozila povozila neznano žival in poškodovala vozilo. Ker gre za prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, v kateri je udeleženka izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu, ji je bilo izdano zgolj obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče. Iskreno upamo, da je številčno in zdravstveno stanje ogroženih bistriških kolomajsarc še vedno nespremenjeno.

PONAREDITEV PODPISA
10.5.2023 – Občanka se je zglasila na policijski postaji in naznanila kaznivo dejanje ponarejanje listin, ki ga je zagrešil neznani storilec, in sicer v zvezi pridobivanja gradbenega dovoljenja za spremembo namembnosti objektov. Nepridiprav je namreč ponaredil soglasje na katerem je ponaredil podpis prijaviteljice, na podlagi česar je pridobil gradbeno dovoljenje. Policisti bodo gradbeniškega ponarejevalca kazensko ovadili.

PROMETNA NESREČA V STAHOVICI
10.5.2023 – V Stahovici je prišlo do prometne nesreče, ki jo je, zaradi neupoštevanja prednosti, povzročil voznik, ki je v križišču pri zavijanju na levo izsilil prednost vozniku. K sreči noben od udeležencev v prometni nesreči ni bil telesno poškodovan, škodo pa je utrpela zgolj pločevina in tudi denarnica povzročitelja, ki so mu policisti, zaradi prometnega prekrška, izdali plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA NA PEROVEM
11.5.2023 – Na Perovem je prišlo do prometne nesreče z manjšo materialno škodo. Ker sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo, glede škode pa sta se uspela dogovoriti sama, so jima policisti na kraju izdali zgolj obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
11.5.2023 – Policista sta na prireditvi v Ljubljani opravila več zasegov ročno zvitih cigaret z neznano posušeno rastlino zeleno – rjave barve, za katere se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po opravljenih analizah na prepovedano drogo, sledijo hitri postopki po zakonu o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

UKRAJINSKA BEGUNKA
12.5.2023 – Na policijski postaji se je zglasila državljanka Ukrajine in, zaradi vojnih razmer v matični državi, podala namero za začasno zaščito. Izpolnjeni so bili vsi formularji, ki so bili predani v odločitev pristojnim službam.

TATVINA DENARNICE IN MOBILNEGA TELEFONA
12.5.2023 – Na policijski postaji se je zglasil občan in povedal, da so mu na prireditvi v Ljubljani, in sicer na Škisovi tržnici, iz žepa ukradli mobilni telefon znamke Samsung in denarnico z vsebino. Kamniški policisti bodo primer odstopili pristojni policijski postaji.

VINJEN ZA VOLANOM
13.5.2023 – Policisti so imeli v Spodnjih Stranjah v postopku voznika, ki je svoje vozil vozilo pod vplivom alkohola. Ker tovrsten, pretiran alkoholni doping v cestnem prometu ni dovoljen, so mu policisti izpit začasno odvzeli ter ga, skupaj z obdolžilnim predlogom, poslali na pristojno sodišče, kjer se utegne voznik, ob hudih denarničnih bolečinah, vsaj za nekaj časa preleviti tudi v pešca.

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve