Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Razgrajači, tatovi in goljufi

Policijska kronika: Razgrajači, tatovi in goljufi

Kamniški lumpi in nepridipravi ne poznajo počitka, saj se domala vsak dan trudijo, da kamniškim policistom ne bi bilo slučajno dolgčas.

Kronika PP Kamnik (od 15. do 24. 4. 2017)

GLASNI GOSTJE V LOKALU V KAMNIKU
15.4.2017 – Obveščeni smo bili, da so po 22. uri v enem izmed gostinskih lokalov v Kamniku glasni gostje. Ugotovljeno je bilo tudi, da je bil ta lokal odprt preko dovoljenega obratovalnega časa. Obveščene so bile ustrezne inšpekcijske službe.

IZLIV VODE
16.4.2017 – Policisti Policijske postaje Kamnik smo bili obveščeni o izlivu vode v stanovanju do katerega je prišlo zaradi izpusta ventila na radiatorju pri prenavljanju stanovanja. Gasilci PGD Kamnik so z lestvijo vstopili v stanovanje in vodo zaprli ter po tleh posuli pesek, ki je izsušil vodo.

TATVINA DENARNICE V LJUBLJANI
17.4.2017 – Na policijski postaji Kamnik je oškodovanka prijavila tatvino denarnice. Ugotovljeno je bilo, da ji je neznani storilec iz odklenjenega vozila, ki je bil parkiran pred stanovanjsko hišo v Ljubljani odtujil denarnico z vsebino vredno 150 evrov.

TATVINA DELOV IZ VOZILA 
18.4.2017 – Policisti smo bili obveščeni o tatvini delov iz vozila. Neznani storilec je na enem izmed parkirišč v Kamniku razbil steklo na voznikovih vratih in iz vozila odtujil razne dele. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

GOLJUFIJA
20.4.2017 – Policisti smo obravnavali kaznivo dejanje goljufije, in sicer je oškodovanec preko Skrill kartice nakazal znesek v višini 60 evrov za nakup fotoaparata, ki ga nato ni prejel

TATVINA MOTORJA
22.4.2017- Neznani storilec je v okolici Kamnika iz odprte lope pred stanovanjsko hiše odtujil kolo z motorjem znamke Tomos Flexer.

RAZBITJE STEKLA NA BENCINSKEM SERVISU
24.4.2017 – Neznani storilec je preko noči z razbijanjem stekla na oknu pisarne bencinskega servisa  na Perovem najverjetneje hotel vstopiti v notranjost, a je nato od dejanja odstopil. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.