Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Tatvina »ležečih policajev«

Policijska kronika: Tatvina »ležečih policajev«

Policisti iščejo neznanega storilca, ki je v Mostah ukradel njihovega »ležečega kolega«, tatvine pa se pojavljajo tudi na pokopališčih.

Kronika PP Kamnik (od 7. do 13. 6. 2021)

ZASEG TOVORNEGA VOZILA
7. 6. 2021 – Policisti so imeli v Kamniku v postopku voznika tovornega vozila, pri čemer so ugotovili, da voznik vozilo vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja kategorije C. Vozilo mu je bilo na podlagi Zakona o pravilih cestnega prometa zaseženo, zoper voznika pa bo podan obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

SPOR PRI DOMŽALAH
7. 6. 2021 – Policisti so v okolici Domžal obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je prišlo do verbalnega spora. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

POVOŽENJE DIVJADI
7. 6. 2021 – Na glavni cesti Mengeš-Moste je voznik z osebnim avtomobilom povozil srno in pri tem poškodoval vozilo.

POŠKODOVANA STREHA VOZILA
8. 6. 2021 – Neznani storilec je z neznanim predmetom poškodoval platneno streho vozila in s tem povzročil materialno škodo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
8. 6. 2021 – Policisti so v Kamniku zasegli neznano snov rastlinskega izvora zeleno rjave barve za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja uveden hitri postopek.

TATVINA HITROSTNIH OVIR V MOSTAH
9. 6. 2021 – V Mostah je neznani storilec preko noči izvršil tatvino šestih segmentov dveh cestnih hitrostnih ovir. Policisti zlikovca, ki je ukradel njihovega “ležečega kolega” še iščejo, kam bo tatinski tolovaj namestil hitrostne ovire, pa zaenkrat še ni znano.

POŠKODOVANJE VHODNIH VRAT
9. 6. 2021 – V Kamniku je neznanec, nekako med 1. in 3. uro zjutraj, pristopil do vhodnih vrat stanovanjskega bloka, kjer je odtrgal kljuko ter razbil steklo vhodnih vrat.  Po zbranih obvestil sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

VLOM
9. 6. 2021 – Policisti so obravnavali vlom v poslovne prostore iz katerih je neznani storilec odtujil nakit. Po zbranih obvestil sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU
9. 6. 2021 – Policisti so v Kamniku obravnavali kršitev javnega reda in miru, do katerega je prišlo tekom verbalnega spora. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru je bil kršiteljici izdan plačilni nalog.

ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA
9. 6. 2021 – Policisti so imeli v postopku voznika osebnega vozila, za katerega so ugotovili, da vozil pod vplivom alkohola. Policisti so vozniku začasno odvzeli vozniško dovoljenje in ga bodo skupaj z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
10. 6. 2021 – Na regionalni cesti Kamnik-Ločica je prišlo do prometne nesreče s pobegom, v kateri sta voznika trčila z zunanjimi ogledali. En voznik je s kraja nesreče odpeljal naprej, ne da bi drugem udeležencu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve povzročitelja le te sledi ustrezen ukrep.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU
10. 6. 2021 – Policisti so v okolici Komende obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je prišlo do verbalnega spora. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU
11. 6. 2021 – Policisti so v okolici Medvod obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je prišlo do verbalnega spora. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru bo kršitelju izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA
12. 6. 2021 – Policisti so v okolici Kamnika obravnavali prometno nesrečo v kateri sta bili udeležena voznika osebnih avtomobilov. V nesreči so bile tri osebe lažje telesno poškodovane, povzročitelju nesreče pa je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o pravilih cestnega prometa.

TATVINA NAGROBNE LATERNE
12. 6. 2021 – Neznani storilec je, v času med 5. in 12. 6. 2021, na pokopališču v okolici Kamnika z groba odtujil lanterno. Po zbranih obvestil sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU
13. 6. 2021 – Policisti so v okolici Komende obravnavali kršitev javnega reda in miru, do katerega je prišlo tekom verbalnega spora. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru bo kršitelju izdan plačilni nalog.

PIJAN VOZNIK
13. 6. 2021 – Na območju Kamnika je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila, za katerega je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola. Policisti so vozniku prepovedali nadaljnjo vožnjo, zoper njega pa bo na sodišče podan obdolžilni predlog.