Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Tatvine koles, tablic in vse več prometnih nesreč s pobegom

Policijska kronika: Tatvine koles, tablic in vse več prometnih nesreč s pobegom

Policisti so v prejšnjem tednu obravnavali kar nekaj tatvin koles ter prometnih nesreč, med katerimi je vedno več tudi takšnih, kjer povzročitelji s kraja nesreče pobegnejo, policisti pa so zasegli tudi vrečko z več alu zvitki v katerih je bil heroin.

Kronika PP Kamnik (od 18. do 25. 6. 2018)

TATVINA REG. TABLIC
18. 6. 2018 – Neznanec je  na Prečni ulici v Kamniku izvršil tatvino prednje registrske tablice.  Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA MOTORISTA
18. 6. 2018 – Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči na kamniški obvoznici z udeležbo osebnega avtomobila in motorista, ki je bil poškodovan. Motorist je bil zaradi hudih poškodb z vozilom ZD Kamnik odpeljan na UB KC Ljubljana. Postopek prevzeli policisti prometne policije iz Ljubljane.

TATVINA KOLESA
18. 6. 2018 – Neznanec je na Jeranovi ulici v Šmarci izvršil tatvino moškega kolesa.  Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
19. 6. 2018 – Obveščeni smo bili o prometni nesreči s pobegom na parkirišču Korenova cesta št. 5, UE Kamnik. Policisti so povzročitelja nesreče izsledili in mu za prekršek izdali plačilni nalog.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU
19. 6. 2018 – Na območju Mekinj je prišlo do spora med sprehajalcema. Zaradi kršitve javnega reda in miru je bil eden izmed njih oglobljen.

PROMETNA NESTREČA S POBEGOM
19. 6. 2018 – Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom v kateri je udeležen pešec – otroka v naselju Voljči potok. Postopek prevzeli policisti prometne policije iz Ljubljane.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
19. 6. 2018 – Obveščeni smo bili o prometni nesreči s pobegom na parkirišču Eurospina. Policisti še zbirajo obvestila.

ZASEG HEROINA
20. 6. 2018 – Policisti so imeli v postopku osebo, kateri so zasegli PVC vrečko z več ALU zavitki sum prepovedane droge (heroina). Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA NA OBVOZNICI
20. 6. 2018 – Policisti so obravnavali prometno nesrečo na kamniški obvoznici zaradi neprilagojene hitrosti. Brez poškodb in alkohola. Policistu so povzročitelju izdali plačilni nalog.

TATVINA REG. TABLIC
20. 6. 2018 – Neznanec je  na Fužinah v Kamniku  izvršil tatvino prednje registrske tablice.  Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

TATVINA KOLESA
21. 06. 2018 – Neznanec je  pred OŠ Frana Albrehta  izvršil tatvino kolesa.  Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

TATVINA KOLESA
21. 06. 2018 – Neznanec je  na Glavnem trgu  izvršil tatvino kolesa.  Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA NA LJUBLJANSKI
21. 06. 2018 – Policisti so obravnavali prometno nesrečo na Ljubljanski cesti v Kamniku zaradi prekratke varnostne razdalje. Brez poškodb in alkohola. Policistu so povzročitelju izdali plačilni nalog.

VLOM V PARKOMAT PRI SPARU
22. 6. 2018 – Neznanec je vlomil v parkomat pri trgovini pri Sparu iz katerega je odtujil denar. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

TATVINA DENARJA NA AVTOBUSU
22. 6. 2018 – Neznanec je na avtobusu relacija Markovo Nevlje izvršil tatvino denarnice.  Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

POSKUS VLOMA V OSEBNI AVTOMOBIL
22. 6. 2018 – Neznanec je poskušal vlomiti v osebni avtomobil na Podgorski poti v Kamniku. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

GLASNA GLASBA
24. 6. 2018 – Policisti so na območju Kamnika obravnavali intervencijo zaradi glasne glasbe. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA V STRANJAH
25. 6. 2018 – Policisti so obravnavali prometno nesrečo v Stranjah, zaradi prekratke varnostne razdalje. Brez poškodb in alkohola. Policistu so povzročitelju izdali plačilni nalog.