Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Tatvine, vlomi in preglasna hči

Policijska kronika: Tatvine, vlomi in preglasna hči

Policisti Policijske postaje Kamnik so v prejšnjem tednu obravnavali več tatvin in vlomov, posredovali pa so tudi pri sporu med očetom in hčerjo, ki sta se sprla zaradi denarja, motoristu, ki se je vozil naokrog brez izpita in z neregistriranim motorjem, pa so le-tega zasegli.

Kronika PP Kamnik (od 3. do 9. 4. 2017)

INTERVENCIJA  NA KOVINARSKI
3.4.2017 – Policisti so na Kovinarski ulici v Kamniku obravnavali spor med hčerko in očetom, do katerega je prišlo zaradi nesporazumov okoli denarja. Kršiteljici je bil zaradi vpitja in nedostojnega vedenja izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

TATVINA KOLESA
4.4.2017 – Policisti so na Trgu Svobode obravnavali tatvino kolesa, in sicer gre za starejše odklenjeno žensko mestno kolo neznane znamke in okvirja, bordo rdeče barve z nameščeno košaro na krmilu kolesa.

DVIG DENARJA IZ KARTICE  V TUJINI
5.4.2017 – Na policijsko postajo se je zglasila občanka in povedala, da so iz njenega računa v tujini opravili dvige denarja v skupni vrednosti 335,80 evra. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in sledi poročilo na pristojno državno tožilstvo.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
6.4.2017 – V Kamniku so policisti pri eni osebi zasegli snov za katero obstaja utemeljen sum, da gre snov, ki je po Zakon o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami, prepovedana. Po analizi sledijo ustrezni postopki zoper kršitelja.

VLOM V VEČ OBJEKTOV NA OBMOČJU BIŠEGA KIKA
6.4.2017 – Policisti policijske postaje Kamnik so prejeli prijavo, da je bilo preko noči vlomljeno v več skladiščnih prostorov na območju bivšega KIKA. Z ogledom in zbiranjem obvestil smo ugotovili, da so neznani storilci prišli na ograjeno območje KIKA, kjer so nato na vlomen način vstopili v več objektov in iz njih izvršili tatvino barvnih kovin in delovnega orodja. Materialna škoda zanaša več kot 30.000 evrov.

TATVINA REGISTRSKE TABLICE
7.4.2017 – Na Kovinarski cesti v Kamniku je neznanec s parkiranega vozila odtujil obe registrski tablici.

ZASEG KOLESA Z MOTORJEM
8.4.2017 – Policista sta v naselju Kamnik imela v postopku mladoletnega voznika kolesa z motorjem, ki je vozil neregistrirano kolo z motorjem brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja mu je bilo proti Potrdilu o zasegu predmetov vozilo zaseženo in odpeljano v hrambo. Podan bo predlog za uvedbo prekrškovnega postopka na Okrajno sodišče Kamnik.

POLITO OLJE NA ULICI
9.4.2017 – Na Steletovo ulico v Kamniku je nekdo razlil odpadno jedilno olje. Gasilci so na kraju olje posuli s peskom in počistili tla. O dogodku bo obveščen Občinski inšpektorat Občine Kamnik.