Naslovnica / Črna kronika / Policisti iščejo lastnike (ukradenih) predmetov in koles

Policisti iščejo lastnike (ukradenih) predmetov in koles

Policisti iščejo lastnike več predmetov in dveh koles, za katere se sumi, da izvirajo iz kaznivih dejanj.

Policisti policijske postaja Ljubljana Vič preiskujejo kazniva dejanja velikih tatvin, pri čemer je bilo, med opravljeno hišno preiskavo pri 30-letnemu osumljencu je bilo najdenih več predmetov, za katere se sumi da prav tako izvirajo iz kaznivih dejanj na območju Ljubljane, lahko ta tudi drugod.

Osumljencu so policisti odvzeli prostost in je bil priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

 

Morebitne oškodovance, ki bi predmete prepoznali, policisti prosijo, da pokličejo na Policijsko postajo Ljubljana Vič na št (01) 470 09 60 ali številko 113, ali pa se z dokazili o lastništvu predmetov zglasijo na Policijski postaji Ljubljana Vič, Tbilisijska ulica 65, Ljubljana.

Čigavi sta kolesi

Policisti policijske postaje Moste pa iščejo tudi lastnike najdenih koles, in sicer otroškega gorskega kolesa Challenge Classe rumene barve in trekking kolesa
Genesis Nevada črne barve.

Lastnika obeh kolest policisti prosijo, da pokličeta na Policijsko postajo Ljubljana Moste na št. (01) 586 76 00 ali številko 113, ali pa se z dokazili o lastništvu predmetov zglasita na Policijski postaji Ljubljana Moste, Tovarniška ulica 50, Ljubljana.

Vir podatkov in fotografij: Policijska uprava Ljubljana