Naslovnica / Črna kronika / Policisti so v preiskavi pri nasilnemu 24-letnem Kamničanu zasegli tudi orožje

Policisti so v preiskavi pri nasilnemu 24-letnem Kamničanu zasegli tudi orožje

Policisti so, na podlagi odredbe sodišča, pri 24-letnemu Kamničanu, ki je 19. 9. 2018 v Domžalah hudo pretepel 43-letnega moškega, opravili hišno preiskavo ter zasegli tudi nekaj orožja.

V sredo, 19. 9. 2018, so policisti v Domžalah obravnavali napad na 43-letnega moškega, ki ga je, domnevno zaradi osebnih oz. “ljubezenskih” zadev, napadel in poškodoval 24-letni Kamničan.

V napadu je bil 43-letnik hudo poškodovan, zato so policisti po opravljenem ogledu kraja kaznivega dejanja, ki je potekal v jutranjih urah v četrtek, 20. 9.
2018, nadaljevali z aktivnostmi za izsleditev in prijetje osumljenca.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je bila istega dne je bila na območju Kamnika osumljencu (27) odvzeta prostost in odrejeno pridržanje. Na podlagi pridobljene odredbe sodišča, pa so policisti v  nadaljevanju pri osumljencu opravili hišno preiskavo, tekom katere so zasegli air soft pištolo, večji nož, nunčaki (domače izdelave) in kovinski dušilec zvoka.

Zaseženi predmeti so bili poslani v analizo na oddelek kriminalistične tehnike, po končanem pregledu oz. kategorizaciji predmetov, pa bo zoper osumljenca
uveden prekrškovni postopek po Zakonu o orožju.

Osumljeni je bil po prenehanju razlogov za odvzem prostori izpuščen, zoper njega pa bo podana kazenska ovadba zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega
dejanja hude telesne poškodbe.