Naslovnica / Črna kronika / Policisti zbirajo informacije o nesreči in vožnji nevarnega voznika

Policisti zbirajo informacije o nesreči in vožnji nevarnega voznika

18. 3. 2018 ob 01.40 uri se je v Radomljah, na Prešernovi cesti 43, pripetila prometna nesreča I. kategorije, v kateri je bil udeležen voznik osebnega avtomobila znamke Hyundai Lantra.

Omenjeno vozilo so na Perkovi ulici v Radomljah pričeli ustavljati policisti Policijske postaje Domžale vendar voznik ni upošteval svetlobnih in zvočnih znakov policije temveč je s pospešeno hitrostjo nadaljeval z vožnjo po Miševi ulici proti Spodnjim Jaršam ter naprej po regionalni cesti v smeri Preserj pri Radomljah, Homcu, Nožicam, Šmarci, Volčjemu Potoku in naprej proti Radomljam.

Za razjasnitev okoliščin prometne nesreče naprošamo vse morebitne priče dogodka in voznike, ki so bili v nedeljo, 18. 3. 2018, v času med 1.30 in 1.45 uro kakorkoli udeleženi v cestnem prometu na omenjeni relaciji in so se umikali vozniku vozila Hyundai Lantra, karavan izvedbe, rdeče barve ter s tem preprečili trčenje, da se zglasijo na policijski postaji Domžale, Ljubljanska cesta 96 ali pokličejo na tel. št. 01/724-65-80 oziroma pokličejo na anonimni telefon policije na št. 080-1200 ali na št. 113.