Naslovnica / NOVICE / Poljubi na Veliki planini

Poljubi na Veliki planini

Modro nebo, sonce, pobeljene strmine, žvenket žičniških naprav, v ozadju pa odmev Avsenikove Sankaške polke. Prizor, ki je že kar preveč kičast, pa vendar, takšno je bilo letošnje Valentinovo na Veliki planini.

Pripravili smo posebno akcijo, kjer so gosti s poljubom svojega valentinčka ob nakupu vozovnic prejeli kupon za slastne valentinovo obarvane sirove štruklje v gostišču Zeleni rob. Najprej se je nekaj čez 9. uro oglasil mlad par iz Danske. Sprva sta bila malce rezervirana in ju je skrbelo glede vremena, saj je bilo v dolini še precej megleno. Zagotovili smo, da je na planini sonce in pokazali živo sliko preko spletne kamere, na kar je gospodična opazila letak poslikan s srčki in tekstom. Sledil je poljub in izročitev kupona za štruklje. Ob odhodu nista mogla prehvaliti Velike planine, prijaznosti vseh in seveda odlične štruklje iz Zelenega roba. ˝Nedvomno se bova vrnila, pričarali ste super Valentinovo!˝ sta zagotovila ob koncu dneva.

Med prejemniki kupona je bil tudi par, poln energije in dobre volje. Ob prihodu na blagajno je takoj sledil poljub in vprašanje: ˝No, kje je kupon za štruklje?˝ Med prevozom z nihalko na planino, sta dejala, da je za njiju Velika planina poseben kraj, ki ga večkrat obiščeta in da sta tu praznovala tudi svojo obletnico poroke. Prav tako sta posebej pohvalila odlične sirove štruklje.

Valentinovo in ljubezen ne pozna meja, priča smo bili tudi skupinskemu poljubu prisrčne družinice, ki se je prišla naužiti sonca in uživati ob zimskih radostih. Valentinovo na Veliki planini je bilo zares popolno.

V bodoče spremljajte naš Facebook profil: Velika planina uradna stran , ki se lahko pohvali že z več kot 15.000 všečki, in Instagram @velika_planina ter bodite na tekočem glede podobnih akcij! Oglejte si čudovite prizore in zgodbe, ki jih nudi Velika planina!

Vabljeni v zaklad narave!

Velika planina d.o.o.