Naslovnica / Napovedi in obvestila / Pomagajmo gasilcem PGD Gozd do novega vozila

Pomagajmo gasilcem PGD Gozd do novega vozila

Gasilci PGD Gozd, ki operativno pokrivajo razgibano območje Krajevne skupnosti Črna, na katerem živi okrog 800 prebivalcev, zajema pa tudi 16 km2 gozda ter Gojško in Malo planino, zbirajo sredstva za novo gasilsko cisterno.

Delo gojških gasilcev na intervencijah otežuje predvsem staro in dotrajano gasilsko vozilo TAM 122, ki ga nameravajo gasilci PGD Gozd letos septembra zamenjati z novo  gasilsko cisterno GVC 16/25. Vozilo bo narejeno na podvozju MAN 13.290 s 4×4 pogonom in se že nahaja pri proizvajalcu nadgradnje.  Vozilo bo imelo lastno črpalko z visokim in nizkim tlakom, cisterno z 3000 l vode in vso potrebno gasilsko opremo. Novo vozilo pa bo omogočilo hitrejše in učinkovitejše posredovanje pri požarih in ostalih intervencijah, ter tako močno pripomoglo k varnosti prebivalcev območja.

Pri nakupu novega gasilskega vozila pa gasilcem z Gozda nad Kamnikom, ki so se še posebej izkazali pred leti, ko je Gozd opustošil vihar, lahko pomagate tudi sami, in sicer s pomočjo SMS donacije na številko 1919 s ključno besedo:

PGDGOZD
in darovali boste 1 evro za nakup gasilske cisterne in opreme
(prispevajo lahko uporabniki mobilnega omrežja T-2,Telemach in A1)

PGDGOZD5
in darovali boste 5 evrov za nakup gasilske cisterne in opreme
(prispevajo lahko uporabniki mobilnega omrežja Telekom, T-2, Telemach in A1)

oz. z donacijo na TRR:  SI56 03103-1000812294  (BIC koda: SKBASI2X)

Več informacij  glede nakupa vozila in ostalih naših aktivnostih PGD Gozd, pa lahko dobite na njihovem družabnem profilu www.facebook.com/pgdGOZD/, e-mailu: gasilci.pgdgozd@gmail.com ,  ali na telefonski številki: 051-210-253

Za vaše donacije  in podporo se vam gasilke in gasilci PGD Gozd že v naprej najlepše zahvaljujejo.

Opombe:

Storitev omogoča PGD Gozd v sodelovanju z Telekom,T-2,Telemach in A1. Operaterji se v  celoti odpovedujejo prihodkom iz naslova donacij.
Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani: www.facebook.com/pgdGOZD/