Naslovnica / Napovedi in obvestila / Pomagajmo: Nujno iščemo nov dom za tri muce iz Kamnika

Pomagajmo: Nujno iščemo nov dom za tri muce iz Kamnika

Nujno se išče dom za tri odrasle muce, katerih lastnico je bolezen pripeljala v dom za starejše občane. Navajeni so bivanja hkrati notri in zunaj. Vse tri je lastnica, ki je velika ljubiteljica muckov, pred leti dobila kot brezdomne, razen njim, pa je do sedaj nudila začasen ali stalni dom, oziroma pomagala najti novi dom, okoli 300 muckom.

Bela Muca – Bela je gluha in zeloo crkljiva in prijazna, rada ima pozornost. Morda bi bilo zaradi njene varnosti, zaradi gluhote najbolje, da bi postala bolj ali manj notranja muca.

 

Črno-beli Ziki in tigrasti Miško sta prijatelja in zelo navezana drug na drugega. Idealno bi bilo, da odideta v novi dom skupaj. Ziki je zaupljiv, Miško pa je do novih ljudi manj, a  ščasoma, ko  začuti  prijaznost, tudi on prede in se crklja kot Miško.

Vsi trije so sterilizirani, zdravi , vajeni na mačji WC.

Ker se stanovanje, kjer so mucki, v kratkem prazni, bi bili res veseli in hvaležni, če bi vsi trije čimprej prišli v ljubeče nove domove, kjer bi lahko lepo in mirno nadaljevali svoje življenje. Zanje že pol leta skrbimo 3 sosede, ki  že imamo svoje muce.

Za več informacij prosimo, pokličite  041 957-609 ali 031 758-525