Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Pomagajte, da doživetje na Veliki planini postane najatraktivnejši turistični paket
Pohodništvo na Veliki planini. Foto: Matej Povše

Pomagajte, da doživetje na Veliki planini postane najatraktivnejši turistični paket

Radio SI je letošnjo poletno sezono predstavljal skrite turistične dragulje, ki bi jih moral obiskati vsak tuji turist v Sloveniji. Med njimi tudi doživetje med pastirji na Veliki planini, ki pa se je po zaključeni akciji znašlo med finalisti za naziv najatraktivnejšega turističnega paketa.

Od 15. oktobra do 15. novembra glasujete za Veliko planino in pomagate doživetje na Veliki planini izglasovati za najatraktivnejši turistični paket. Glasujete lahko na tej povezavi, doživetje na Veliki planini pa se nahaja pod številko 15.

Letos avgusta je Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik organiziral posebno doživetje za Ayesho Christmas in Johna Burna iz Združenega kraljestva, ki sta bila nad obiskom Velike planine ter doline Kamniške Bistrice očarana. »Veliko planino priporočam vsakomur, ki uživa v pohodništvu, fantastičnih razgledih in dobri hrani,« sta zapisala v svojem poročilu (poročilo v angleščini je na voljo tukaj). Prisluhnete pa lahko tudi reportaži iz njunega bivanja.

Med vsemi, ki bodo glasovali, bo Radio SI izžrebal nekaj srečnežev, ki bodo prejeli lepe nagrade.

Samo Trtnik, ZTŠK Kamnik