Naslovnica / Napovedi in obvestila / Pomlad na Veliki planini
Foto: Sara Capi

Pomlad na Veliki planini

Čeprav je za velikonočne praznike na Veliki planini padal sneg verjamemo, pa da bo kmalu skopnel in na dan bodo ponovno pokukale znanilke pomladi. Vse ljubitelje snega in tiste, ki zimske radosti že pogrešate, pa vabimo na verjetno še zadnji letošnji sprehod po snežni odeji!

Prihajajoči vikend obiščite Veliko planino!

22. aprila obeležujemo svetovni dan brez avtomobila. Na isti dan pa imajo svoj praznik tudi mati zemlja in taborniki. Vabimo vas, da planino obiščete z nihalko. Vsi, ki se boste do Kamniške Bistrice pripeljali z avtobusom, kolesom, morda celo peš, ali pa imeli okoli vratu taborniško rutico, pa 22. In 23. aprila lahko koristite 10% popusta ob nakupu vozovnice za nihalko in sedežnico. Da pa ne bo šlo vse tako zlahka, morate za koriščenje popusta na spletni strani www.velikaplanina.si sprintati kuponček, ter ga pokazati na blagajni.

Za družine pa še naprej nudimo posebno ugodnost, saj lahko družina Veliko planino obišče za le 30€!

Velika planina ponuja nešteto možnosti za pohodništvo, odlične izhodiščne točke za obisk okoliških vrhov, ali pa le sprehod po pastirskem naselju, ki je eno redko ohranjenih v Evropi. V gostišču Zeleni rob pa si le privoščite odlične sladke skutine štruklje. Letni vrt pred gostiščem ponuja čudovit razgled nad ljubljansko kotlino ter sosednje vršace.

 

Foto: Nika Soršak

Vabimo vas, da obiščete Veliko planino!

OBVESTILO!

V soboto, 22.4. bo spremenjeni vozni red nihalke in sedežnice zaradi načrtovanega izklopa električne energije s strani Elektro Ljubljana d.d. Izklop je načrtovan od 14. do 18. ure.

Nihalka bo vozila ob: 9.00, 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 13.00 in izjemoma ob 18.00.
Sedežnica bo vozila od 9.30 – 13.00

Velika planina d.o.o.