Naslovnica / NOVICE / Pomlad na Veliki planini

Pomlad na Veliki planini

Velika planina je v tem prazničnem času še posebej lepa. Krasi jo vijolična odeja žafrana, ki se  po prostranih travnikih Velike planine bohoti s svojo lepoto. V prazničnem času vam ob nakupu vozovnice za nihalko podarimo kupon ugodnosti v 3% vrednosti nakupa, ki ga lahko koristite v Okrepčevalnici Skodla ter v gostišču Zeleni rob, kjer lahko uživati na vrtu, ob razgledu na sosednje vršace in okusite domače dobrote! Hišna specialiteta so domači sladki skutini štruklji, pečenica s kislim zeljem, nudimo pa tudi številne jedi na žlico. Obisk Zelenega roba vam bo ob pokušini domačih dobrot in čudovitih razgledih še dolgo ostal v spominu. Za praznično vzdušje, pa vas bodo na mizah pričakale tudi velikonočne dobrote!

Ob spodnji postaji nihalke se odpira prenovljen letni vrt Gostilne Pod žičnico, kjer vam v naravni senci divjega kostanja ter ob razgledu na Grintovce postrežemo s toplimi in hladnimi napitki.

Do 19. aprila pa traja tudi nagradna igra, v kateri lahko sodeluje prav vsak, ki nam pošlje letošnjo fotografijo prekrasne planine, odete v žafrane. Več o sodelovanju in nagradah pa si preberite na naši spletni strani www.velikaplanina.si. Si želiš noč preživeti v alpski hišic pod Veliko planino? Pošlji nam fotografijo.

22. aprila obeležujemo svetovni dan brez avtomobila. Na isti dan pa imajo svoj praznik tudi mati zemlja in taborniki. Vabimo vas, da planino obiščete z nihalko. Vsi, ki se boste do Kamniške Bistrice pripeljali z avtobusom, kolesom, morda celo peš, ali pa imeli okoli vratu taborniško rutico, pa 22. In 23. aprila lahko koristite 10% popusta ob nakupu vozovnice za nihalko in sedežnico. Da pa ne bo šlo vse tako zlahka, morate za koriščenje popusta na spletni strani www.velikaplanina.si sprintati kuponček, ter ga pokazati na blagajni.

Za družine pa še naprej nudimo posebno ugodnost, saj lahko družina Veliko planino obišče za le 30€!

Vabimo vas, da obiščete Veliko planino!