Naslovnica / Črna kronika / Ponoči je v Šmarci zagorel skladiščni šotor

Ponoči je v Šmarci zagorel skladiščni šotor

Danes ponoči so gasilci posredovali v Šmarci, kjer je v skladiščnem šotoru izbruhnil požar.

Gasilci več kamniških gasilskih društev so bili ponoči, okoli 0:20 obveščeni, da je zagorelo v šotoru za skladiščenje izdelkov na Kamniški cesti v Šmarci.

Na kraju požara so posredovali gasilci PGD Kamnik, Šmarca in Duplica, ki so požar, s hitrim in učinkovitim posredovanjem, uspeli pogasili še preden so ognjeni zublji zajeli in uničili cel šotor, so pa v požaru zgorela oblačila in oprema za vzdrževanje vozil.

 

Zakaj je v šotoru zagorelo zaenkrat še ni znano, so pa na prizorišču tudi policisti, ki bodo poskušali odkriti vzroke oz. ugotoviti, ali je do požara prišlo zaradi spleta nesrečnih okoliščin, ali pa morda, kot naj bi domnevno nakazovale nekatere okoliščine, celo zaradi morebitnega kaznivega dejanja, s podrobnejšim ogledom kraja dogodka pa so policisti začeli že v zgodnjih dopoldanskih oz. jutranjih urah.

Naj pa ob tem dodamo, da so nocojšnji požar med delom na terenu zaznali prav policisti, ki so nemudoma obvestili gasilce in kraj požara zavarovali.

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana je po do sedaj zbranih obvestilih je zagorelo v notranjosti montažnega šotora, kjer so bila oblačila in orodje, poškodovan je bil tudi šotor, pri čemer je nastalo za več tisoč evrov škode, k sreči pa v požaru ni bil nihče poškodovan.