Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Popolna razprodaja v kopirnici in papirnici Petra

Popolna razprodaja v kopirnici in papirnici Petra

Ker bo kamniška kopirnica in papirnica Petra kmalu zaprla svoja vrata, se vam ponuja edinstvena priložnost za izjemno ugoden nakup šolskih torb in šolskih ter pisarniških potrebščin.

Priljubljena kopirnica in papirnica Petra, ki se nahaja na Ljubljanski cesti pri kamniškem svetilniku, bo po šestnajstih letih uspešne zgodbe, žal, zaprla svoja vrata.

Kot je povedala simpatična in prijazna lastnica Petra, se razlogi za zaprtje njene istoimenske papirnice skrivajo v novih življenjskih izzivih, zato bo v prihodnjih dveh mesecih po izjemno ugodnih cenah razprodala vse zaloge šolskih torb in šolskih, pisarniških in drugih potrebščin, nato pa papirnico dokončno zaprla.

Novica o zaprtju priljubljene kamniške papirnica zagotovo ni najbolj vesela, se bo pa najbrž marsikdo razveselil edinstvene priložnosti za občutno cenejše nakupe in priprave na novo šolsko leto.

 

Kdor bo prišel prej, bo imel na voljo večjo izbiro, vsakdo, ki bo v časih, ko se vse draži, znal izkoristiti edinstveno ponujeno priložnost za ugodne nakupe, pa bo pri nakupu šolskih torb in šolskih ter pisarniških potrebščin zagotovo lahko veliko prihranil.