Naslovnica / POUDARJENO / Poročna doživetja v novih dvorani Term Snovik

Poročna doživetja v novih dvorani Term Snovik

Poročne sanje so zopet dovoljene, predvsem v luči sproščanja ukrepov preprečevanja širjenja koronavirusa. Prvo junijsko soboto, 5. 6. 2021, se je v novi večnamenski dvorani Tuhinjka v Termah Snovik odvijala čudovita poroka, prva v letošnjem letu in tako so se tudi vpisali med prelepe poročne lokacije v Sloveniji. Ponujajo celostno poročno doživetje v objemu gozdov Tuhinjske doline, tako poročni obred kot poročno slavje.

Neposredna okolica Term Snovik ponuja čudovite naravne lepote Kamniško-Savinjskih Alp, kjer vam bodo omogočili izvedbo civilnega obreda v naravi. Zvestobo in ljubezen si lahko obljubite v čudovitem naravnem okolju na prostem sredi travnika pod paviljonom ali v poročnem prostoru v dvorani Hrast v primeru slabšega vremena.

Poročno slavje vam bodo pripravili v najnovejših kapacitetah  v večnamenskem prostoru Tuhinjka. Dvorana omogoča različne razporeditve miz glede na želeni sedežni red svatov in število gostov. V dvorani organizirajo poroko za minimalno 50 in maksimalno 80 oseb.

Poročna kulinarika je zelo slavnostna, okusna, lokalna. Kuharski mojstri pripravijo izvrstne predloge poročnih menijev, z veseljem pa prisluhnejo okusnim željam bodočih mladoporočencev.

Nudijo posebne ugodnosti za mladoporočenca in svate za  nočitev v apartmajskem naselju na dan poroke ali podaljšan termalni oddih v čudovitem eko svetu.

Rezervacije za jesensko-zimsko poročno obdobje že sprejemajo, za vse informacije, ogled lokacije in vaše poročne želje so dosegljivi na 01 83 44 100 ali gostinstvo@terme-snovik.si.

Besedilo in fotografije: Terme Snovik