Naslovnica / NOVICE / Posebno obvestilo: Kamniški občan ne bo izšel

Posebno obvestilo: Kamniški občan ne bo izšel

kamniski obcan 1V uredništvo portala Kamnik Info smo dobili informacijo, da za jutri napovedana številka Kamniškega občana, zaradi bolezni urednice, ne bo izšla. Naslednja številka Kamniškega občana naj bi predvidoma izšla konec novembra.

Urednica in hkrati direktorica podjetja Bistrica d.o.o., ki izdaja občinski časopis z najdaljšo tradicijo na Kamniškem, se namreč sooča z resnimi zdravstvenimi težavami, zaradi česar je, vsaj za enkrat, pod vprašajem tudi nadaljnje redno izhajanje časopisa.

Po neuradnih informacijah s katerimi razpolagamo, naj bi že potekali intenzivni pogovori med podjetjem Bistrica d.o.o. in morebitnim novim izdajateljem Kamniškega občana, pri čemer se, kot novi izdajatelj, omenja tudi podjetje Gorenjski Glas. Da pogovori o morebitnem prevzemu izdajateljstva Kamniškega Občana res potekajo, pa so nam, v telefonskem pogovoru, potrdili tudi v tajništvu omenjene založniške hiše, vendar, glede na to, da je vse skupaj še v fazi dogovarjanja, s podrobnejšimi informacijami zaenkrat še ne morejo postreči.

kamniski obcan 2

Obvestilo na vratih uredništva Kamniškega Občana.

Uredništvo Kamniškega Občana se vsem svojim bralcem in oglaševalcem opravičuje za zamudo in hkrati prosi za razumevanje.

Nadejamo se, da bo Kamniški Občan, kljub nepredvidenim zapletom, čim prej spet med svojimi bralci.