Naslovnica / Črna kronika / Posebno opozorilo policistov

Posebno opozorilo policistov

Policisti so na območjih, ki so jih prizadele poplave, zaznali osebe, ki so dajale sum, da bodo tam izvrševale kazniva dejanja. Zaradi navedenih pojavov so policisti na prizadeta območja poslali vse razpoložljive kadre, obenem pa vlagajo ves trud v zavarovanje premoženja ljudi, ki so že tako utrpeli škodo zaradi poplav.

V zadnjih dneh se Slovenija sooča z veliko katastrofo, ki jo s skupnimi močmi trudimo čimprej odpraviti. V tem času je ostalo zapuščenih veliko objektov, ki so jih bili lastniki primorani zapustiti, prav tako pa je posledično ostalo nezavarovanega veliko premoženja.

Žal se z nezavarovanim premoženjem pojavlja tudi priložnost, da to izkoristijo tatovi. Tako so policisti na teh območjih zaznali osebe, ki so dajale sum, da bodo tam izvrševale kazniva dejanja. Zaradi navedenih pojavov je Policija na prizadeta območja poslala vse razpoložljive kadre, policisti pa vlagajo ves trud v zavarovanje premoženja ljudi, ki so že tako utrpeli škodo zaradi poplav.

Zaenkrat prijav tatvin na teh območjih niso prejeli, vendar bodo z dosedanjim načinom dela nadaljevali in tako izvedli vse ukrepe, da zagotovijo varnost.

Policisti bi se pri tem radi zahvalili za sodelovanje občanom in drugim intervencijskim službam, ki so v teh dneh prav tako pomagali pri zagotavljanju varnosti  in jih obveščali o pojavu sumljivih oseb. Tudi tako smo vsi skupaj dokazali, da smo s sodelovanjem močnejši.

Še vedno pa vse pozivamo, da v kolikor opazite osebe, ki vzbujajo sum, da bi si lahko protipravno prilaščale predmete, o tem takoj obvestite policijo na št. 113.

Opozorilo policistov PP Kamnik

Občini Kamnik in Komenda sta bili zajeti v vremenski ujmi v kateri je nastala zelo velika škoda. Policisti poostreno skrbimo za urejanje prometa na posameznih odsekih in zagotavljamo varovanja poplavljenih stanovanjskih objektov, pri tem smo predvsem  pozorni na osebe, ki bi na ogroženih območjih lahko izvrševale protipravna ravnanja. Vse občane pozivamo na izvedbo t.i. samozaščitnih ukrepov, predvsem na zavarovanje vrednejših predmetov.
Policisti Policijske postaje Kamnik naprošamo vse, ki  bodo zaznali kakršnekoli posebnosti (sumljive  osebe, sumljiva vozila,…)  ali koristne informacije, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh protipravnih dejanj, da to nemudoma sporočijo na telefonsko številko 113, ali na Policijsko postajo Kamnik; tel. št.: 01 830 31 80, elektronski naslov: pp_kamnik.pulj@policija.si .

Policisti PP Kamnik in PU Ljubljana

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve