Naslovnica / Črna kronika / Poškodovani 19-letni motorist je življensko ogrožen

Poškodovani 19-letni motorist je življensko ogrožen

Življenje 19-letnega motorista, ki se je včeraj popoldne hudo poškodoval v prometni nesreči v Volčjem Potoku, je ogroženo.

Včeraj popoldne, nekaj po 15. uri, so bile kamniške urgentne službe obveščene o prometni nesreči z udeležbo motorista v Volčjem Potoku.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je bil motorist v nesreči samoudeležen, z ogledom prizorišča nesreče pa so policisti ugotovili, da je 19-letni voznik motornega kolesa v ovinek na lokalni cesti pripeljal z neprilagojeno hitrostjo, izgubil oblast nad motorjem ter trčil v ograjo in prometni znak, nato pa hudo poškodovan obležal na travnati površini ob vozišču.

Hudo poškodovanemu in, po navedba PU Ljubljana, življenjsko ogroženemu 19-letnemu motoristu so na pomoč priskočili reševalci NMP Kamnik, ki so ga na kraju oskrbeli, nato pa z reševalnim vozilom prepeljali na nadaljnje zdravljenje v UKC Ljubljana. Kot smo uspeli izvedeti neuradno, pa naj bi mladi motorist dobro okreva.

Na prizorišču nesreče so posredovali tudi gasilci PGD Kamnik, ki so kraj nesreče zavarovali, usmerjali promet ter nudili pomoč policiji in reševalcem.

Policisti z ugotavljanjem okoliščin še nadaljujejo in bodo po vseh znanih dejstvih izvedli ustrezen ukrep.

Zaradi prometne nesreče je bila cesta Kamnik – Volčji Potok včeraj popoldne dlje časa zaprta za ves promet.