Naslovnica / Črna kronika / Pošteno namazana voznica ni ubogala policistov

Pošteno namazana voznica ni ubogala policistov

Voznica, ki so jo zaradi alkoholno nezanesljive vožnje ustavili policisti, je svojo cestno turnejo nadaljevala kljub prepovedi vožnje.

Včeraj popoldne, nekaj pred 18. uro, so bili policisti obveščeni o nezanesljivi vožnji voznice na območju Šmarce. Policistom je uspelo „cestno slalomistko“ ustaviti, v postopku pa je izkazalo, da je kar dobro „namazana“, kajti policijska „pojoča travica“ je pokazala, da ima sapo kot zmaj. Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je namreč preizkus alkoholiziranosti pokazal, da je dahnila kar 1,08 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Veseljaške zgodbe oz. turneje praznično razpoložene voznice pa s tem še ni konec, saj so policisti, kljub temu, da so ji odvzeli vozniško dovoljenje in ji odredili prepoved vožnje, taisto voznico kaj kmalu še enkrat zalotili pri vožnji, zaradi česar so ji vozilo zasegli, zoper njo pa uvedli prekrškovni postopek.

Iskanje pogrešane osebe

So pa policisti v Kamniku včeraj pozno zvečer prejeli tudi prijavo svojcev, ki so pogrešali starejšo, pomoči potrebno osebo, vendar se je vse skupaj končalo srečno, saj so policisti pogrešano osebo kaj kmalu nepoškodovano našli ter jo predali zaskrbljenim svojcem.