Naslovnica / Napovedi in obvestila / »Povezani 2017« – naročniška akcija uporabnike storitev KKS Kamnik je podaljšana

»Povezani 2017« – naročniška akcija uporabnike storitev KKS Kamnik je podaljšana

KKS Kamnik novim naročnikom ob sklenitvi naročniškega razmerja z vezavo za 12 mesecev, ponuja 100% trimesečni popust na izbrane dodatne pakete, naročniška akcija pa je podaljšana do konca meseca februarja.

Lokalni kabelski ponudnik KKS Kamnik, ki se od novega leta naprej ponaša tudi s prenovljeno, še preglednejšo in vsebinsko še bogatejšo spletno stranjo, je za vse nove in obstoječe naročnike pripravil naročniško akcijo »Povezani 2017«, ki novim naročnikom ob sklenitvi naročniškega razmerja z vezavo za 12 mesecev ponuja 3 mesece brezplačnih storitev, medtem ko lahko obstoječi uporabniki 100% trimesečni popust izkoristijo tudi na izbrane dodatne nove pakete.

Naročniška akcija »Povezani 2017« traja od 1.1.2017 do 28.2.2017, z možnostjo podaljšanja oziroma do preklica.

Novi, še hitrejši internetni paketi

Prenovljena spletna stran ter ugodna naročniška akcija, pa niso edina novoletna hitrost v ponudbi KKS Kamnik, saj so prenovljeni in posodobljeni tudi simpatično lokalno poimenovani internetni paketi, ki odslej ponujajo še večje hitrosti dostopa v svetovni splet.

Več informacij o novostih v ponudbi KKS  in podrobnosti o podudbi storitev in ugodnostih v omrežju KKS Kamnik, pa si lahko ogledate na spletni strani: www.kks-kamnik.si