Naslovnica / Črna kronika / Povzročitelj nesreče je vozil brez izpita, preizkus alkoholiziranosti pa je odklonil

Povzročitelj nesreče je vozil brez izpita, preizkus alkoholiziranosti pa je odklonil

Policisti so ugotovili, da je povzročitelj včerajšnje nesreče na kamniški obvoznici vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, odklonil pa je tudi strokovni pregled oz. preizkus alkoholiziranosti.

Že včeraj popoldne smo poročali o prometni nesreči z udeležbo treh vozil na kamniški obvoznici, ki se je k sreči iztekla brez hujših poškodb, je pa za več ur na širšem območju Kamnika povzročila pravi prometni kaos.

Policisti so bili o prometni nesreči obveščeni okoli 15. ure, po do sedaj zbranih obvestilih pa je znano, da je, da je voznik osebnega vozila znamke VW passat, domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v osebno vozilo znamke Mercedes, katerega voznica je stala na rdeči luči. Po trčenju je vozilo voznice odbilo naprej, kjer je trčilo še v vozilo znamke Hondavoznika, ki je stal pred že omenjeno voznico.

Voznica je v nesreči utrpela lažje poškodbe oz. udarec v glavo, povzročitelj nesreče pa je s kraja nezgode poskušal pobegniti, kar pa so mu preprečili udeleženci nesreče,

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana so policisti tekom postopka ugotovili, da je povzročitelj nesreče vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, na kraju pa je odklonil tudi strokovni pregled oz. preizkus alkoholiziranosti.

Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo, po vseh zbranih obvestilih pa bo zoper povzročitelja nesreče izveden ustrezen ukrep.