Naslovnica / NOVICE / Praznično vzdušje v Termah Snovik

Praznično vzdušje v Termah Snovik

Leto 2018 se počasi poslavlja, s pričakovanji vstopamo v novo. Da bodo prazniki doživeti, smo v Termah Snovik pripravili vrsto zanimivih dogodkov, ki nas bodo s hvaležnostjo pospremili v leto, ki prihaja.

Pred nami so praznični dnevi, ki jih vsakdo želi preživeti v družbi prijaznih ljudi, zato vas vabimo, da v naši družbi doživite božično skrivnost. Toplino in čarobnost tega dogajanja vam bodo pričarali člani TD Tuhinjska dolina, ki vas bodo popeljali skozi žive jaslice, dogodek po potekal v soboto, 22. decembra ob 17. uri pri Termah Snovik.  Pridružili se bodo tudi člani ostalih društev v Tuhinjski dolini in otroški pevski zbor OŠ Šmartno v Tuhinju, Ana Plahutnik in citrar Tomaž Plahutnik. Vstopnine ni, zaželeni so prostovoljni prispevki.

Da bomo zdravi in polni energije vstopili v novo leto, smo praznični december posvetili Kneippu. Vsak dan v tednu je namenjen enemu izmed petih elementov za zdravo in dolgo življenje, ki jih je opredelil Sebastian Kneipp – eden glavnih zdravilcev v evropski tradicionalni medicini. Preprosta in zdrava načela knajpanja so tudi zabavna, saj poleg tretmajev z vodo vključujejo še različne oblike telesne aktivnost, zdravo prehrano, uporabo zdravilnih zelišč in zdrav življenjski slog. Sebastian Kneipp je na preprost način opisal kako poskrbimo za svoje zdravje in se ob tem imamo lepo.

Ta enostavna načela za ohranjanje zdravja telesa in duha lahko doživite v Termah Snovik vsak dan. Vsak ponedeljek ob 18.00 pripravljamo zdravo malico ,ob torkih ob 11.00 potekajo delavnice z zelišči, vsako sredo ob 11.00 se predstavi Kneippova pot, pot vseh čutil po Naj tematski poti v Sloveniji v letu 2018, ob 18.00 pa poteka predstavitev termalne vode, četrtki ob 18.00 so namenjeni vajam za zdravo hrbtenico, ob petkih ob 18.00 pa se po celem tednu lahko sprostite na vajah za sproščanje.

Prazniki v Termah Snovik so lahko prav posebno doživetje, saj je na vsakem koraku mogoče občutiti praznično vzdušje, ki ga pričarajo praznične dekoracije, vonj po prazničnih dobrotah in seveda dobri možje.

Poleg sproščanja v termalni vodi smo pripravili še veliko število dodatnih vsebin, ki bodo navdušile obiskovalce vseh starosti. Pridružite se lahko nočnemu družinskemu pohodu z baklami, pohodu do kmetije z degustacijo, ustvarjalnim delavnicam, delavnici izdelovanja bo9žičnega mila s cimetom in pomarančo, malim in velikim kuharskim navdušencem  bomo na kuharskih delavnicah zaupali male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov ter pripravili Mini disco, vabljeni pa tudi k polnočnici v Kamniško Bistrico, v Šmartno v Tuhinju ali Veliko planino.

S pestro animacijo in vodnimi doživetji bomo poskrbeli, da bodo prazniki za vaše otroke res doživeti.

Vse to je več kot dovolj razlogov, da nas obiščete in preživite nepozabne praznične dni v najvišje ležečih termah v Sloveniji.

Za vse informacije smo vam na voljo na info@terme-snovik.si  ali na telefonski številki 080 81 23.

Terme Snovik d.o.o.