Naslovnica / Črna kronika / Prevrnjeno osebno vozilo v Tesnicah

Prevrnjeno osebno vozilo v Tesnicah

Foto: PGD Kamnik

Foto: PGD Kamnik

Nekaj po pol enajsti je v Tesnicah prišlo do prometne nezgode v kateri se je osebno vozilo prevrnilo na streho. Zaradi nezgode je bila cesta kako uro zaprta za ves promet.

Do nezgode v Tesnicah, na ozkem in ovinkastem delu cestišča med naseljema Soteska in Vrhpolje, kjer so prometne nezgode kar precej pogoste, je, po vsej verjetnosti zaradi neprilagojene hitrosti in spolzkega cestišča, prišlo do prometne nezgode v kateri se je osebno vozilo prevrnilo na streho. Voznik in sopotnica, ki sta bila udeležena v nezgodi, k sreči nista utrpela težjih poškodb, vseeno pa so kamniški reševalci eno osebo odpeljali v bolnišnico. Na prizorišču nezgode so hitro ukrepali tudi kamniški gasilci.

Gasilci PGD Kamnik so z zaprtjem ceste zavarovali mesto nesreče, v vozilu odklopili akumulator ter prevrnjeno vozilo postavili nazaj na kolesa, ker pa je pri nezgodi prišlo tudi do iztekanja nevarnih tekočin, so cestišče posuli še z vpojnim sredstvom in postavili dva pivnika.

nesreca tesnice 2

Cesta je bila, zaradi nezgode in intervencije, kako uro zaprta za ves promet, kar je povzročilo tudi manjši prometni zastoj in nekaj malega nejevolje voznikov, ki so obtičali v koloni.