Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Pri podkvi bo odprto le še v prihodnjem tednu

Pri podkvi bo odprto le še v prihodnjem tednu

Priljubljena gostilnica Pri podkvi bo odprta le še do konca prihodnjega tedna, saj se najemnica Irena Dolenc, ki nas je s svojo prijaznostjo in ponudbo v mestni gostilnici na Trgu svobode razvajala zadnjih nekaj let, zaenkrat poslavlja od Kamnika.

Skorajšnje zaprtje gostilnice Pri podkvi, ki bo odprta le še do prihodnjega petka, utegne kar precej prizadeti gostinsko ponudbo središča mesta, predvsem pa nas ne bo malo, ki bomo pogrešali predvsem dobre in okusne malice ter druge dobrote, ki smo se jih v zadnjih letih v gostilnici Pri podkvi dodobra navadili.

Gostinstvo zagotovo ni enostaven in hvaležen posel, še posebej ne v Kamniku, kjer znamo biti gostje še posebej izbirčni in sitni, ampak Irena je znala biti kos tudi vsem kamniškim muham in obiskovalci gostilnice Pri podkvi, še prej pa tudi Kavarne Veronika, smo jo že zdavnaj vzeli za svojo in se k njej radi vračali.

Kot že rečeno, bomo Ireno, njeno prijaznost ter njen doprinos k raznolikosti gostinske ponudbe središča mesta zagotovo pogrešali, zato se nam najbrž izplača, da priljubljeno gostilnico na Trgu svobode v prihajajočem tednu obiščemo še pogosteje kot običajno, da se še zadnjič do sitega naužijemo dobrot, ki smo se jih tekom let dodobra navadili, nenazadnje pa se na ta način tudi spodobno poslovimo od Irene.

Gostilnica Pri podkvi pod taktirko Irene Dolenc bo odprta do vključno petka, 21. aprila 2017, nadejamo pa se, da bodo lastniki čim prej uspeli najti nove najemnike, predvsem pa tega, da se bo morebitni novi najemniki za svoje goste potrudili vsaj približno toliko, kot se zna za goste potruditi Irena.