Naslovnica / Napovedi in obvestila / V nedeljo pričetek smučanja in nočnega sankanja na Veliki planini

V nedeljo pričetek smučanja in nočnega sankanja na Veliki planini

Z veseljem Vam sporočamo, da smo končno dočakali pošiljko snega, s tem pa pričetek zimskih aktivnosti. Snežna napoved za naslednje dni je obetavna, v deželo pa prihajajo počitnice. Vabimo vas, da doživite zimsko pravljico pri nas.

OTROŠKO SMUČIŠČE Jurček bomo odprli v nedeljo, 14.2.2016. Odprto bo od 9.00-15.00. Vlečnica Jurček se nahaja tik ob vznožju dvosedežnice Šimnovec in je namenjena najmlajšim in smučarjem začetnikom. Dolžina proge je 300m, ta pa je varna in primerno urejena.

velika planina smucanje 1

Pripravljamo tudi NOČNO SANKANJE! Z nočnim sankanjem pričnemo v nedeljo, 14.2.2016. Proga se nahaja ob dvosedežnici Šimnovec in je dolga 2,4 km ter primerno urejena in osvetljena. Nočno sankanje bo možno od 17.00-20.00. Zadnja nihalka vas v dolino odpelje ob 21.00. Za organizirane večje skupine se odhod v dolino z nihalko lahko podaljša do 22.00.

Cena nočnega sankanja je 15 €.

Možna je tudi izposoja sani, cena izposoje je 2,5 €.

velika planina krpljanje

Pri zgornji postaji nihalke si lahko izposodite KRPLJE in pohodniške palice za 5€ na dan in se s KRPLJAMI odpravite na potep po Veliki planini.

V kolikor nam bodo vremenske razmere naklonjene in bo dovolj snega pa pričnemo tudi s SMUČANJEM, po 3 km dolgem smučišču Šimnovec, med 9.00 in 16.00.

Ponujamo torej doživetje za vse, tiste malo mlajše in tiste malo starejše, z več kondicije ali manj, ali za tiste, ki želite le pobeg od vsakdana in zabavo na snegu.

PROMO