Naslovnica / NOVICE / Prijeten country petek v parku

Prijeten country petek v parku

Sinočnji Kul(inarični) petek v parku pri nekdanji knjižnici so zaznamovali dober obisk, dobra ponudba in prijetno vzdušje ob glasbenih country ritmih ob katerih se je tudi plesalo.

Četudi je sprva kazalo, da utegne petkovo glasbeno-kulinarično druženje v parku Evropa skaziti vreme, se je kratka poletna plohica k sreči kaj kmalu unesla in preselila na ono stran Alp. Še dobro, kajti vremenarji so jo organizatorjem, ko so zmotno napovedovali domala sodni dan, pošteno zagodli že prejšnji petek, ko je druženje, zaradi slabe vremenske napovedi, brez potrebe odpadlo.

Je bilo pa zato sinoči še tolikanj bolj luštno. Očitno so se petkova druženja v parku med Kamničani prav luštno prijela, tako da postaja park pri železniški postaji počasi že skorajda premajhen.

Za dobro in sproščeno vzdušje sinočnjega večera so, razen ponudnikov, ki so na stojnicah ponujali različne sorte piva in hrane, poskrbeli tudi člani zasedbe Mali Oglasi Band ter plesalke in plesalci plesne šole Wild West, ki so na provizoričnem plesišču veselo godli in rajali ob poskočnih country ritmih, tako da je bilo večera, ki se je spričo dežja začel z manjšo zamudo, skorajda prehitro konec.

Ampak nič za to, saj zagotovo ne bo nič manj veselo niti prihodnji petek, 27. julija 2018, ko bo na vrsti irska veselica s skupino Noreia.