Naslovnica / NOVICE / Prijetno ponovoletno druženje članov Kamniške zasavske podružnice MS

Prijetno ponovoletno druženje članov Kamniške zasavske podružnice MS

Potem ko so se člani kamniško zasavske podružnice multiple skleroze, v katero je povezanih 199 članov in članic, ki jo od lanskega občnega zbora vodi Antonija –Zvonka Zupančič iz Hrastnika, jeseni (18.oktobra 2014) srečali na pečenju kostanja pri planinskem domu na Kalu v občini Hrastnik, so se v soboto 17. januarja 2015 sešli na ponovoletnem srečanju pri Mnganu v občini Domžale.

Kar 45 članov in članic te podružnice, katere območje zajema 13 občin in se razteza od Radeč do Tuhinja, v razdalji skoraj 80 km, je prišlo na druženje v Ihan, kjer jih je pozdravila predsednica podružnice Antonija Zupančič, jim zaželela čim več zdravja v novem letu in poudarila pomen takih druženj, še posebej za težje pokretne člane. Zaradi obsežnosti območja so se povabilu tokrat odzvali predvsem člani s kamniško domžalskega konca. Zato kaže najbrž tudi v bodoče taka srečanja organizirati za manjša območja.

DMS srečanje 2

V prijetnem pomenku so si udeleženci izmenjali izkušnje o značilnostih svojega premagovanja težav, ki jih prinaša s seboj ta bolezen, pogovorili pa so se tudi o sodelovanju na različnih športnih srečanjih, ki jih organizirajo v okviru podružnice in na ravni Združenja MS Slovenije. O lanskih doseženih rezultatih je športna referentka Ana Mohar iz Litije pripravila lep in pregleden bilten.

DMS Srečanje

Lani so člani in članice na državnih prvenstvih v različnih športih dosegli kar solidne rezultate, saj so zlasti plavalci in plavalke, kot na prim. Lopatni Andrej, Cvenk Bojan in Kregar Polona posegli po najvišjih mestih na majskem državnem prvenstvu v Železnikih.

Kot so dejali udeleženci, jim taka srečanja veliko pomenijo, zato si jih želijo čim več. V tem smislu so s šopkom cvetja izrekli tudi zahvalo predsednici za njeno prizadevanje. Naslednje srečanje po občnem zboru, ki bo meseca marca na Trojanah, bodo verjetno pripravili v občini Kamnik.

DMS srečanje 4

Prizadevne poverjenice (Zdenka Dacar – Kamnik, Domžale, Ana Mohar – Litija, Nada Prašnikar – Trbovlje, predsednica Antonija Zupančič pa v Hrastniku, pogosto obiščejo težje gibljive člane na svojih območjih, poleg tega pa se člani lahko vsak četrtek dopoldne zglasijo na sedežu podružnice na Ljubljanski 36 v Domžalah. (radio HIT)

Priložene fotografije so nastale na srečanju pri Mnganu v Prelogu pri Domžalah

F. Svetelj

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve