Naslovnica / Napovedi in obvestila / Priložnost za zaposlitev na pravljični Veliki planini

Priložnost za zaposlitev na pravljični Veliki planini

Na Veliki planini se včasu poletne sezone odpira več delovnih mest za delavke in delavce različnih profilov, v podjetju Velika planina d.o.o. pa bodo zaposlili:

RAZPISANA DELOVNA MESTA ZA POLETNO SEZONO 2019

  • Natakar/ica
  • Pomočnik/ca v kuhinji
  • Blagajna
  • Recepcija
  • Vodenje po muzeju
  • Animator/nošenje maskote

1.   NATAKAR/ICA  M/Ž

Zaposlitev: študentska napotnica, samostojni podjetnik, zaposlitev za določen čas

V mladem kolektivu iščemo nove sodelavce za delo v strežbi, v gostišču Zeleni rob na Veliki planini. Nudimo prijetno delovno okolje, brezplačno prenočišče, prehrano ter redno plačilo.

–          Pogoji za delo:  prijaznost, urejenost, natančnost in veselje do dela. Delo poteka več dni skupaj, zaradi narave dela se lahko v gostišču tudi prenoči, dovolj časa za delo. Izkušnje z delom v strežbi so zaželene, niso pa nujne.

–          Opis dela: strežba pijače in domačih jedi, skrb za čistočo gostinskega obrata in okolice; skrb za blagajno in dnevne zaključke, skrb za pravilnost zalog, informiranje gostov.

–          Nudimo: brezplačno malico, stimulativno plačilo, brezplačno prenočišče, urejeno delovno okolje, delovna oblačila

2.   NATAKAR/ICA M/Ž

Zaposlitev: študentska napotnica, samostojni podjetnik, zaposlitev za določen čas

V mladem kolektivu iščemo nove sodelavce za delo v strežbi v gostilni pod Žičnico, ob spodnji postaji nihalke na Veliko planino. Nudimo prijetno delovno okolje ter redno, stimulativno plačilo.

–          Pogoji za delo:  prijaznost, urejenost, natančnost in veselje do dela, samostojnost

–          Opis dela: samostojna strežba pijače in domačih jedi, skrb za čistočo gostinskega obrata in okolice; skrb za blagajno in dnevne zaključke, skrb za pravilnost zalog, informiranje gostov.

–          Nudimo: redno instimulativno plačilo, urejeno delovno okolje, delovna oblačila

3.   POMOČNIK/POMOČNICA V KUHINJI  M/Ž

Zaposlitev: študentska napotnica, samostojni podjetnik, zaposlitev za določen čas

V mladem kolektivu iščemo nove sodelavce za delo v kuhinji, v gostišču Zeleni rob na Veliki planini. Nudimo prijetno delovno okolje, brezplačno prenočišče, prehrano ter redno plačilo.

–          Pogoji za delo:  prijaznost, urejenost, natančnost in veselje do dela. Delo poteka več dni skupaj, zaradi narave dela se lahko v gostišču tudi prenoči, dovolj časa za delo. Izkušnje z delom v kuhinji so zaželene, niso pa nujne.

–          Opis dela: pomoč v kuhinji, skrb za čistočo gostinskega obrata in okolice;

–          Nudimo: brezplačno malico, stimulativno plačilo, brezplačno prenočišče, urejeno delovno okolje, delovna oblačila

4.   BLAGAJNA/RECEPCIJA  M/Ž

Zaposlitev: študentska napotnica, samostojni podjetnik, zaposlitev za določen čas

V mladem kolektivu iščemo nove sodelavce za delo na blagajni nihalke na Veliko planino ter v recepciji kampa Alpe in počitniških koč na Veliki planini.

–          Pogoji za delo:  prijaznost, urejenost, natančnost in veselje do dela, znanje vsaj enega tujega jezika, izkušnje z gotovinskim poslovanjem.

–          Opis dela: prodaja vozovnic, informiranje gostov, urejanje okolice, priprava namestitvenih kapacitet na prihod gostov, sprejem gostov in prijavljanje gostov, vodenje statističnih evidenc ter knjige gostov, skrb za red in čistočo v namestitvenih kapacitetah ter v okolici

–          Nudimo: Urejeno delovno okolje, delovna oblačila, redno in stimulativno plačilo

5.   VODENJE PO MUZEJU M/Ž

Zaposlitev: študentska napotnica, samostojni podjetnik, zaposlitev za določen čas

V mladem kolektivu iščemo nove sodelavce za samostojno delo v Preskarjevem muzeju na Veliki planini.

–          Pogoji za delo:  prijaznost, urejenost, natančnost in veselje do dela, znanje vsaj enega tujega jezika, izkušnje z gotovinskim poslovanjem, veselje do dela z otroki

–          Opis dela: prodaja vstopnic, vodenje po muzeju v slovenskem in angleškem jeziku, skrb za predmete v muzeju, urejanje okolice, izvedba in pomoč pri delavnicah, skrb za blagajno in dnevne zaključke, informiranje gostov

–          Nudimo: Urejeno delovno okolje, delovna oblačila, redno in stimulativno plačilo, možnost prenočišča in brezplačne prehrane

6.   ANIMATOR – NOŠENJE MASKOT  M/Ž

Zaposlitev: študentska napotnica, samostojni podjetnik

V mladem kolektivu iščemo nove sodelavce za animacijo otrok in nošenje maskote.

–          Pogoji za delo:  prijaznost, urejenost, natančnost in veselje do dela z otroki.

–          Opis dela: animacija otrok na različnih lokacijah po Veliki planini, ob različnih dogodkih, vikendih ter praznikih, skrb za shranjevanje in pravilno uporabo maskote.

–          Nudimo: Urejeno delovno okolje, redno in stimulativno plačilo, možnost prenočišča in brezplačne prehrane

Prijave na delovna mesta pošljite z življenjepisom z opisom vaših znanj in dosedanjih izkušenj nainfo@velikaplanina.si ali na naslov:

Velika planina d.o.o.
Kamniška Bistrica 2
1242 Stahovica

z zadevo: delovno mesto, na katerega se prijavljate.

Velika planina d.o.o.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve