Naslovnica / NOVICE / Priznanja za najbolj skrbne krajanke in krajane Krajevne skupnosti Kamnik – center

Priznanja za najbolj skrbne krajanke in krajane Krajevne skupnosti Kamnik – center

V Klubu Kino doma so se včeraj znova srečali krajani Krajevne skupnosti Kamnik – center, posameznikom iz omenjene krajevne skupnosti pa so bila ob tem podeljena tudi priznanja za trud in skrb za lepšo podobo mesta.

Tudi letos je Svet krajevne skupnosti v mesecu juniju krajanke in krajane Krajevne skupnosti Kamnik – center povabil k sodelovanju na natečaju »Polepšajmo in uredimo našo krajevno skupnost«, in sicer z namenom, da tudi to poletje poskrbijo za svoje balkone in vrtove.

Pri skrbi za lepšo podobo okolice svojih domov in delovnih mest, so se letos še posebej izkazali: Lojzka Flere, Rezka Hočevar, Darja Pirc in Ada Baričevič, Apartma Kotnik, NLB, d. d. Poslovalnica Kamnik ter Slaščičarna in kava bar Šutna, ki so jim bila podeljena posebna priznanja, ker pa ni bil spregledan niti trud vseh ostalih, ki zgledno skrbijo za urejenost krajevne skupnosti, pa je bilo obenem podeljenih še 150 pohval.

 

Predsednica Krajevne skupnosti Kamnik – center Ivanka Učakar je tekom prireditve predstavila še delo, ki so ga člani Krajevne skupnosti opravili v letošnjem letu, predsednik Sadjarsko-vrtnarskega društva Tunjice Valentin Zabavnik je predstavil bogato zgodovino sadjarstva in stare sadne sorte,

 

srečanje pa so s svojimi nastopi popestrili Otroškega pevskega zbora enote Marjetica Zasebnega vrtca Sonček.

Povzeto po: Občina Kamnik
Fotografije: Občina Kamnik