Naslovnica / Črna kronika / Prometna nesreča: Motorist je pri Drnovem silovito trčil v vozilo, ki mu je odvzelo prednost

Prometna nesreča: Motorist je pri Drnovem silovito trčil v vozilo, ki mu je odvzelo prednost

Okoli 17. ure je na Mengeškem polju, pri odcepu za Drnovo, prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je bil poškodovan voznik motornega vozila, ki je trčil v osebno vozilo.

Zakaj in kako je do nesreče prišlo, zaenkrat še ni znano, saj policisti okoliščine nesreče še zbirajo informacije in opravljajo ogled kraja, predvidoma pa se je nesreča zgodila v trenutku, ko je osebno vozilo, ki je pripeljalo iz smeri Mengša, pri zavijanju proti Drnovemu, motoristu, ki se je pripeljal iz smeri Kamnika, odvzelo prednost.

Pri tem je, sodeč po razbitinah, prišlo do silovitega trčenja in poškodb motorista, ki so ga reševalci Nujne medicinske pomoči Kamnik z reševalnim vozilom odpeljali v Ljubljano, kakšne poškodbe je motorist v nesreči utrpel, pa zaenkrat še ni znano.

Na prizorišču nesreče so, razen policistov in reševalcev, posredovali tudi gasilci PGD Kamnik in PGD Mengeš, ki so cesto Kamnik – Mengeš zaprli za promet v obe smeri, usmerjali promet, protipožarno zavarovali prizorišče, odklopili akumulatorje in z vpojnim sredstvom posuli razlite motorne tekočine.

 

Podrobnosti o nesreči, na prizorišču katere smo bili danes, žal, lahko priča tudi precejšnji nestrpnosti in nesramnosti voznika, čemur bomo namenili poseben članek, bodo znane kasneje, ko bo intervencija zaključena, posledice prometne nesreče pa odpravljene.