Naslovnica / Črna kronika / Prometna nesreča: Motorist priletel v avto

Prometna nesreča: Motorist priletel v avto

Pri Podstudencu v dolini Črne se je v popoldanskih urah zgodila prometna nesreča v kateri se je poškodoval motorist.

Danes, nekaj minut po 13. uri, je v dolini Črne, v bližini naselja Podstudenec, prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena motorist in voznica osebnega avtomobila.

Po podatkih PU Ljubljana, so policisti z ogledom kraja nesreče ter zbranimi obvestili ugotovili, da je voznica osebnega vozila Alfa Romeo peljala po regionalni cesti iz smeri Stahovice proti Črnivcu, malo naprej od peskokopa, pa je v tistem trenutku iz neprednostne makadamske ceste pripeljal voznik kolesa z motorjem znamke Yamaha. Kljub temu, da je voznica zavirala je med njima prišlo do trčenja, pri čemer se je motorist tudi poškodoval, zaradi česar je bil z reševalnim vozilom NMP Kamnik odpeljan na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center.

 

Po podatkih policije motorist v nesreči ni bi bil huje poškodovan, ampak je v prometni nezgodi k sreču utrpel le lahke telesne poškodbe. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo zoper povzročitelja nesreče ustrezno ukrepali.

nesreca-motor-crna-1

Razen policistov in reševalcev NMP Kamnik, so na prizorišču nesreče posredovali tudi gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali prizorišče nesreče, na vozilu odklopili akumulator ter poskrbeli za očiščenje cestišča.