Naslovnica / Črna kronika / Prometna nesreča: Na obvoznici z avtom podrl svetilko javne razsvetljave

Prometna nesreča: Na obvoznici z avtom podrl svetilko javne razsvetljave

Okoli 6. ure zjutraj je na kamniški obvoznici, v neposredni bližini Petrolovega bencinskega servisa, prišlo do prometne nesreče, pri kateri je voznik osebnega vozila znamke Peugeot z osebnim vozilom podrl svetilko javne razsvetljave.

Podrobneše vzroke in okoliščine prometne nesreče raziskujejo policisti, predvidoma pa naj bi do nesreče prišlo, ko je voznik, ki je z osebnim vozilom znamke Peugeot vozil iz smeri iz Šmarce proti Kamniku, pri tem pa, pri Petrolovem bencinskem servisu, zaenkrat iz še neznanega vzroka, izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in pri tem trčil v drog svetilke javne razsvetljave, ki ga je ob trku tudi podrl.

Po prvih, še neuradnih informacijah, naj bi voznik v nesreči ne bil huje poškodovan.

Na kraju nesreče so posredovali tudi gasilci PGD Kamnik, zaradi prometne nesreče pa je bil nekoliko oviran in zgoščen promet na kamniški obvoznici.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana so bili policisti o nesreči obveščeni okoli 6. ure. Z zbranimi obvestili in opravljenim ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da
je voznik osebnega vozila vozil iz smeri Duplice proti Kamniku in pri naslovu Perovo 24, zaenkrat zaradi neznanega razloga, trčil v prometni znak in drog javne razsvetljave. Voznik se je lažje telesno poškodoval in bil z NMP Kamnik odpeljan na UBKC v Ljubljano.

V nesreči je nastalo za okoli 4500 evrov materialne škode. Policisti z zbiranjem obvestil glede okoliščin nesreče še nadaljujejo.

X