Naslovnica / Črna kronika / Prometna nesreča pri Usnjarskem mostu

Prometna nesreča pri Usnjarskem mostu

Pred semaforiziranim križišččem pri Usnjarskem mostu na kamniški obvoznici je okoli 15:30 prišlo do prometne nesreče z udeležbo treh vozil.

Po prvih, še neuradnih podatkih, naj bi prometno nesrečo povzročil voznik osebnega vozila znamke Volkswagen Passat, ki je med vožnjo v smeri proti Kamniku, zaradi neprilagojene hitrosti od zadaj močno trčil v vozilo znamke Mercedes, ki ga je zaradi močnega trka odbilo še v spredaj stoječe vozilo znamke Honda.

Zaradi prometne nesreče je bil, v smeri iz Duplice proti Kamniku, nekaj časa precej oviran promet, precej nenavadno pa je bilo tudi dogajanje po sami nesreči.

Kot so povedali očividci, je povzročitelj nesreče že pred samim trkom vozil precej nezanesljivo, po trku pa s kraja nesreče zbežal oz. stekel proti Novemu Trgu, nato pa se je na kraj nesreče vrnil po dokumente in tablice njegovega vozila, vendar so mu ponovni beg preprečili drugi vozniki oz. soudeleženci v prometni nesreči.

Vzroke in okoliščine prometne nesreče policisti še preiskujejo, zato bo več podrobnosti znanih, ko bo njihovo delo zaključeno, trenutno pa je na kamniški obvoznici, v smeri proti Kamniku, promet še vedno precej oviran in zgoščen.

Po zaenkrat znanih podatkih v prometni nesreči, razen voznice Mercedesa, ki je dobila odarec v glavo, ni bil nihče resneje poškodovan.