Naslovnica / Črna kronika / Prometna nesreča: S ceste ga je zrinil v strugo potoka ter odpeljal naprej

Prometna nesreča: S ceste ga je zrinil v strugo potoka ter odpeljal naprej

Zaenkrat še neznani voznik osebnega vozila Reanult Modus je zapeljal na nasprotno stran ter s ceste zrinil nasproti vozeče vozilo.

V soboto, 12. 9. 2020, nekaj pred 17. uro je na cesti med Bukovico in Topolami prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Po do sedaj znanih podatkih, ki so jih zbrali policisti, je do prometne nesreče je prišlo, ker je neznani voznik vozila Renault modus zapeljala na nasprotno stran ceste v trenutku, ko je nasproti pripeljal drug voznik.

Slednji se je s svojim vozilom umikal v desno in zapeljal s ceste, vozilo pa je zdrsnilo v strugo potoka, pri čemer sta se voznik in potnik lažje telesno poškodovala.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je neznani voznik Modusa, ne da bi nudil pomoč ali svoje podatke, odpeljal naprej v smeri Bukovice.

Policisti so opravili ogled, nadaljujejo pa z zbiranjem obvestil za razjasnitev vseh okoliščin prometne nesreče in izvajajo aktivnosti za izsleditev udeleženega voznika.

Na prizorišču nesreče so posredovali tudi gasilci PGD Kamnik in PGD Mengeš, ki so poskrbeli izvleko oz. dvig vozila iz jarka.