Naslovnica / Črna kronika / Prometna nesreča: Trk motorja in avta v Šmarci

Prometna nesreča: Trk motorja in avta v Šmarci

Včeraj zvečer je v Šmarci prišlo do trka motorja in avtomobila, pri čemer sta se poškodovali mladoletna voznica s kolesa z motorjem in njena sopotnica.

Kamniške urgentne službe so bile včeraj okrog 22.45 obveščene, da je na Kamniški ulici v Šmarci prišlo do prometne nesreče, v kateri so bili udeležena 32-letni voznik osebnega vozila in mladoletna voznica kolesa z motorjem.

Kot so nam sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je do nesreče prišlo zaradi neprevidnosti mladoletne voznice motorja, ki ni upoštevala pravila prednosti, zaradi česar je prišlo do trčenja z osebnim vozilom.

Razen policistov so na prizorišču posredovali tudi gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj nesreče, ter reševalci NMP Kamnik, ki so mladoletni motoristki in njeni sopotnici nudili prvo pomoč ter ju prepeljali v Zdravstveni dom Kamnik, k sreči pa sta v nezgodi, po podatkih policistov, obe zadobili le lažje telesne poškodbe.

Policisti bodo zoper mladoletno povzročiteljico nesreče podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče, medtem ko so vozniku avtomobila izdali plačilni nalog zaradi vožnje pod vplivom alkohola..