Naslovnica / KULTURA / Prvi večer Glasbe z okusom je že razprodan

Prvi večer Glasbe z okusom je že razprodan

Program Glasba z okusom je v lanski sezoni navdušil obiskovalce Doma kulture Kamnik in glede na zanimanje bo tako tudi v novi sezoni 2018/19. Prvi glasbeni večer, kjer bo obiskovalce z govornimi in pevskimi imitacijami navdušil Tilen Artač, s kulinaričnimi specialitetami pa Gostišče Repnik, je namreč slab teden pred začetkom koncerta že razprodan.

»Zanimanje za ta program, ki poteka šele drugo leto, je preseglo naša pričakovanja, kar nas zelo veseli,« pravi v. d. direktorja Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik dr. Tomaž Simetinger in nadaljuje: »To kaže, da je bila odločitev za uresničitev novega projekta, ki združuje kakovostno glasbo s kakovostno kulinariko, pravilna. Gre za predstavo, kjer obiskovalec večer doživi na dva načina: najprej preko glasbe, potem pa preko kakovostne večerje. Na ta način glasbo tudi okusi. Tudi letos smo, tako kot lani, pri sestavljanju programa upoštevali pestrost žanrov, kvaliteto izvajalcev in njihovo vsebino. Glasbeni večeri v Klubu Kino dom potekajo v intimnem vzdušju, zato je število vstopnic omejeno. Glede na zanimanje za tovrstne večere obiskovalcem priporočam, da si vstopnice zagotovijo pravočasno.«

Na voljo so še vstopnice za ostale koncerte v okviru projekta Glasba z okusom, kjer bodo nastopili:

  • Yanu (torek, november 2018, ob 19.30)
  • Melisa in Marjan Spruk (torek, januar 2019, ob 19.30)
  • Mascara kvartet (torek, marec 2019, ob 19.30)
  • Rudi Bučar (torek, maj 2019, ob 19.30)

 Ker se k kvalitetni glasbi poda kvalitetna hrana, bo po vsakem koncertu sledila večerja, ki jo pripravi Gostišče Repnik.

Samo Trtnik, ZTŠK Kamnik