Naslovnica / NOVICE / Prvoaprilska potegavščina: Matej Tonin je še vedno na prostosti

Prvoaprilska potegavščina: Matej Tonin je še vedno na prostosti

Večina bralcev portala kamnik.info je zjutraj najbrž pogledala na koledar, zato naše novice o aretaciji Mateja Tonina ni jemala resno, četudi bi bilo lahko vse skupaj, sploh glede na burno dogajanje okrog Telekoma, tudi res.

Se pa je našlo kar nekaj bralcev, ki so novici tudi nasedli. Nekateri privoščljivo, spet drugi z ogorčenjem, zato smo v dopoldanskih urah prejeli kar nekaj klicev in elektronskih sporočil. Nekaj bralcev je bilo, predvsem zaradi tega, ker smo jih uspeli naprvoapriliti, na nas tudi nekoliko jeznih, ampak nič hudega, prvi april je pač praznik vseh norcev in lažnivcev, Kamnik Info pa ni zgolj informativni, ampak tudi satirični portal.

Zato naj vse, ki se še vedno razburjate zaradi naše potegavščine, pomirimo s tem, da je kamniški poslanec Matej Tonin še vedno na prostosti, niti ni poiskal morebitnega azila v kaki tuji ambasadi, pa tudi Zgornji Tuhinj ni obkoljen z vseh strani s policisti.

Poklicali smo tudi Mateja Tonina, ki se je naši potegavščini prostodušno nasmejal tudi sam in dejal, da so najboljše prvoaprilske potegavščine vedno tiste, ki so na meji verjetnega ter na naše vprašanje v zvezi z ovadbo zoper njega dodal, da ga zaradi tega, ker je bil v zvezi s Telekomom ovaden zaradi domnevne izdaje informacij, ni v skrbeh. Policisti morajo zaradi ovadbe sicer res izpeljati postopek, vendar verjame, da bodo s preiskavo ugotovili, da je ovadba povsem neutemeljena in brez osnove ter da bo zavržena.

Kako se bo odvijal postopek v naprej sicer ne moremo predvideti, dasiravno se nadejamo, da zaradi opozarjanja na napake Ministrstva za obrambo, Mateja Tonina ne bo doletela usoda nekakšnega slovenskega Snowdna, v kolikor pa se utegne naša prvoaprilska novica izkazati za preroško, pa bomo na kamnik.info, v slogu Vidovitega Milana, uvedli tudi vedeževalsko rubriko.

Pa lep prvi april še naprej!