Naslovnica / NOVICE / Razpis prostega delovnega mesta direktorja Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik

Razpis prostega delovnega mesta direktorja Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik

Svet Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik je ponovno objavil razpis za prosto delovno mesto direktorja zavoda, kandidati pa imajo tokrat 20 dni časa za prijavo.

Zavod za turizem in šport v občini Kamnik že več kot leto dni, oz. vse od nenadnega odhoda nekdanje direktorice Urške Kolar, deluje z začasnim vodstvom. Svet zavoda je razpis za prosto delovno mesto direktorja oz. direktorice, na katerega se je prijavilo 11 kandidatk in kandidatov, objavil že spomladi, vendar se je Svet zavoda takrat odločil, da ne potrdi nobenega izmed prijavljenih, ampak da razpis še enkrat ponovi v jesenskih mesecih.

Pri objavi prejšnjega razpisa je bilo Svetu zavoda očitano, da so kandidatom, ki bi se želeli prijaviti dali na razpolago premalo časa za pripravo kvalitetne oz. resne prijave. Zato je pohvalno, da imajo pri tokratni ponovitvi razpisa kandidati na razpolago ne zgolj 10, ampak 20 dni časa za prijavo, kar bi moralo, še posebej na to, da je bilo spomladi sporočeno, da bo razpis ponovljen jeseni, vsakemu resnemu kandidatu, ki se je želel resno in kvalitetno prijaviti na omenjeno delovno mesto, bržčas več kot zadoščati.

Od kandidata oz. kandidatke, ki se namerava prijaviti na razpisano delovno mesto se pričakuje, da ima univerzitetno, ali najmanj visoko strokovno izobrazbo s specializacijo oz. magisterijem, da ima najmanj 3 leta delovnih izkušenj na vodstvenem položaju, da premore vodstvene in organizacijske sposobnosti, da, poleg slovenskega, aktivno obvlada tudi vsaj dva tuja jezika, obvlada osnove dela z računalnikom, predvsem pa, da izdela program dela za mandatno obdobje ter vizijo razvoja turizma in športa v občini ter organizacijsko strukturo.

(Povezava na razpis)

razpis direktor tic

Funkcija direktorja Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik je ena izmed pomembnejših funkcij v občini, zato je še toliko bolj pomembno, da je na to mesto imenovana sposobna oseba z drzno, perspektivno, vendar tudi realno vizijo razvoja kamniškega turizma, predvsem pa dobrimi idejami, ki bodo prevetrile in osvežile lokalno turistično ponudbo ter v Kamnik uspele pripeljati še večje število obiskovalcev.

Nadejamo se, da se bo na tokratni razpis javilo še več dobrih kandidatov in kandidatk, ki bodo izpolnjevali vse zahtevane pogoje, kajti na prejšnjem razpisu so med 11-imi prijavljenimi kandidati pogoje izpolnjevali zgolj trije.

Izgovora, da bi imeli kandidati tudi tokrat premalo časa na prijavo, ne ni več, saj je bilo resnim kandidatom in kandidatkam dano na voljo domala celo poletje, zato lahko pričakujemo, da bo Svetu Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik tokrat le uspelo najti pravega kandidata za direktorja, katerega imenovanje bo lahko občinski svetniki in svetnice potrdili že na novemberski seji.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve