Naslovnica / NOVICE / Redna letna skupščina Društva general Maister Kamnik

Redna letna skupščina Društva general Maister Kamnik

Člani Društva general Maister Kamnik so se včeraj sestali na redni letni seji, ki ji je prisostvoval tudi župan Matej Slapar skupaj s sedaj že nekdanjim predsednikom Društva general Maister Kamnik Ivanom Miroslavom Sekavčnikom, ki je, po potrditvi članstva, predsedovanje društvu predal Jožku Berlecu.

Po himni Zveze društev general Maister Slovenec sem, v izvedbi Kvarteta Krt, je predsednik Društva general Maister Kamnik Ivan Miroslav Sekavčnik naznanil, da je sicer šele drugo leto na vrsti volilni zbor Društva, a zaradi zdravstvenih razlogov odstopa z mesta predsednika. Prepričan, da ga bo Kamničan Jožko Berlec dobro nadomestil, se je še vsem zahvalil za sodelovanje, posebno še upravnemu in nadzornemu odboru Društva, ter ženi, ki mu vedno stoji ob strani.

Župan Matej Slapar je Društvu zaželel, da bi tudi v nadalje gojili domovinske vrednote, vrednote, ki jih je poudarjal kamniški rojak, general in kulturnik Rudolf Maister. Gospodu Ivanu Miroslavu Sekavčniku pa se je zahvalil za njegovo preteklo delo in  doprinos Društvu general Maister Kamnik. »Tako ponosno kot gojite vrednote generala Maistra vi, gospod Sekavčnik, jih malokdo«, je še povedal župan.

Sledile so predstavitve poročil preteklega leta in načrti delovanja Društva za letošnje leto.

 

Za glasbeno popestritev in recitacijo so poskrbeli člani Kvarteta Krt. Slednji so nas presenetili tudi z napevi, ki jih je posebej za to priložnost uglasbil Dominik Krt.

Besedilo in fotografije: Občina Kamnik